• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha Ses Editleme Bölümü

BaTuH

**Müzik**
Özel Üye
Vip Üye
Enst.
Yamaha Keyboards
Arkadaşlar Yamaha'nın modellerinde yer alan VOICE SET yani Ses Editleme bölümüyle ile ilgili bir dosya hazırlamaya çalıştım..

Ses Editleme bölümündeki Parametreler Nedir ve Ne işe Yarar?
işte bu soruların cevaplarını hazırladığım dosyada bulabilirsiniz..Şimdilik terimleri açıklayıcı şekilde hazırladım
Devrik cümlelerim için şimdiden özür dilerim

Saygılarımla !

Ekli dosyalar

• Yamaha Voice Set.zip
    8.7 KB · Görüntüleme: 204
Uğraş ve paylaşımınız için sonsuz teşekkürler Saygılarımla,

Sizde Sağolun !

Bu konuda meraklı arkadaşlarımızda vardı :)

Sağolasın Batuh. İşte benim bahsettiğim olay buydu. Eline sağlık. Daha detaylı bir şekilde devamını diliyoruz. Ayrıca, amatör bir ev kaydı için kullanacağımız ayarları da bir ara açıklayabilirsen seviniriz. Mixer ayarları, hangi efektler hangi işe yarar gibi... Emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

teşekkür ederim

batuh ellerine sağlık ya ben dosyayı indirdim ama açamadım geçerli güvenlik ayarlarınız bu eyleme izin vermiyor diye yazı çıkıyor dosyaya tıklayınca...

Servet,
Bir Word Belgesi olacak..
Direk açmaya bir çalışsan ?

saol batuh açıldı tekrar yükleyince düzeldi sanırım yükleme sırasında bi hata oluşmuş...ellerine sağlık iyi olmuş bu çalışma çok yerinde bi çalışma ve bence çok önemli ...

saol batuh açıldı tekrar yükleyince düzeldi sanırım yükleme sırasında bi hata oluşmuş...ellerine sağlık iyi olmuş bu çalışma çok yerinde bi çalışma ve bence çok önemli ...

Bu tarz olayları zamanla arttıracağız fakat herkesin desteği lazım..
Bu çok önemli ! Ne kadar çok destek alırsak açıkcası o kadar hevesle daha iyi şeyler ortaya koyarız..

Bu tarz olayları zamanla arttıracağız fakat herkesin desteği lazım..
Bu çok önemli ! Ne kadar çok destek alırsak açıkcası o kadar hevesle daha iyi şeyler ortaya koyarız..
her zaman elimden geldiğince destek olmaya çalışmışımdır ve yine ne gerekiyorsa yapmaya hazırız batuh her zaman yanındayız kardeşim...

Geri