• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamahacı arkadaslar bakarmısınız..

Cevap: yamahacı arkadaslar bakarmısınız..

dosya rar da ise açmaz öle ise onu pc de yeni klasöre atınız

üstad lar cok tskler sorun cözüldü hepinize tek tek tsk ederim saygılarımla

ruhi hocam sesli harflerin cogunu görmüyomus dosya isimlerini degiştirince sorun cözüldü

Sesli harfler derken, örneğin küçük 'ı' kullanamazsın. 'i' olmalı. Ayrıca 'ü, ö' olmaz. Yoksa diğer seslilerde sorun olmaz. Kolay gelsin.

sorunu anladım kardes eger j tusuyla gırıp usb yi secıyorsan ve org hala gormuyorsa usb de hata var pekı rıtımlerı goruyomu org usb den egr rıtımlerı goruyosa sen reglerı yanlıs yerde yanlıs tusla cagırıyosun

sorunu anladım kardes eger j tusuyla gırıp usb yi secıyorsan ve org hala gormuyorsa usb de hata var pekı rıtımlerı goruyomu org usb den egr rıtımlerı goruyosa sen reglerı yanlıs yerde yanlıs tusla cagırıyosun

sagol kardesim biliyosun yamahanın yani or 700 sesler kötü ama saund ritmler harika ben yıllarca korg kullandım ama yamaha harika bu orga bundan güzel bisey yapılamazdı bence ritmlerde hafif amatörlük koksada oda amatör ruh helal olsun emegi gecenler e or 700 icin ama sunuda ekleyeyim v2 plus mükemmel sesler gofti ama saund harika bu paraya bu org mücadele verenlerden allah razı olsun bizlere haklarını helal ederler insallahhh

Moderatör tarafında düzenlendi:

sorun cözüldü efakan ilgin icin inan cok tsk ederim