• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yasaklı sitelere Girmek İçin %100 Programsız basit çözüm

• Konbuyu başlatan fetamet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görülen : 3K

fetamet

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
nefesli enstru..
sizlere çok çok basit olan bir çözüm yolu anlatacagım bu yolla sadece browser bazında engellemelerı kaldırabıleceksınız.Hem basıt hemde %100 cozum yolu asagıda resımler ıle anlattım..

INTERNET EXPLORER kullanıcıları için;

1. Explorer ı açın ve Menü çubuğunuzdan Araçlar'ı tıklatın.
2. Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
3. Bağlantılar tabına tıklatın.

internet_options_tr.png

4.Yerel Ağ Ayarları'nı tıklatın

internet_options_connections_tr.png

5. Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan onay kutusunu tıklatarak seçin.
6. Adres kutusuna, http://go.navige.com yazın.

lan_settings_tr.png

7. Tamam'ı tıklatın.
BUKADAR
Alıntıdır

Cevap: Yasaklı sitelere Girmek İçin %100 Programsız basit çözüm

Yerel ağ bağlantınızdan TCP/IP özelliklerine girip DNS ayarlarınızı 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yaptığınızda da herhangi bir sıkıntınız kalmaz.İki yıldır hangi sitelerin yasaklı olduğun bile unuttum.Ancak bu işlemi yaptıktan sonra C sürücüsüne sağ tıklayıp disk temizleme yapmayı unutmayın.Sonrası özgürlük...

Ben bir süredir Youtube'a giremiyordum..Denemediğim yöntem kalmamıştı artık dedim herhalde beni ip numaramdan banladılar:D bu yöntemle girdim acaba bu yöntem Mozilla'da da çalışır mı?

süpersin kardeş teşekkürler paylaşımın için

Dns değiştirerek girememenizin nedeni telekomünikasyon iletişim başkanlığının bazı siteler için İP filtreleme sistemine geçmesinden kaynaklanıyor yani kısaca banlanan sizin değil bağlanmaya çalıştığınız sitenin İP leri.Yukarıda tarif edilen yöntem işe yarayabilir fakat girmek istediğiniz siteye başka bir site yani 3.şahıslar tarafından aktarılıyorsunuz bu da özellikle online alışveriş sitelerini kullananların(kredi kartı) dikkat etmesi gereken bir konu...

Ben bir süredir Youtube'a giremiyordum..Denemediğim yöntem kalmamıştı artık dedim herhalde beni ip numaramdan banladılar:D bu yöntemle girdim acaba bu yöntem Mozilla'da da çalışır mı?

Abi,bu sistem tüm tarayıcılarda çalışır.Aşağıda vermiş olduğum dns lerle her türlü siteye erişebilirsiniz.Youtube sorunsuz bir şekilde izleniyor.

203.138.71.154
200.12.229.1

buyrun deneyin.

Abi,bu sistem tüm tarayıcılarda çalışır.Aşağıda vermiş olduğum dns lerle her türlü siteye erişebilirsiniz.Youtube sorunsuz bir şekilde izleniyor.

203.138.71.154
200.12.229.1

buyrun deneyin.
Fatih olmadı :confused: ..Sanırım arkadaş haklı telekominikasyon bazı serverlardan yasaklı siteleri banlıyor..Server'dan server'a fark olduğunu düşünüyorum mesela Ankara'da bazı semtlerde giriliyor bazılarında girilmiyor şahsen denendi :) ...

Bu arada Vodafone hattımı taktım Cubase derslerine devam:D..Aklına takılan herşeyi sorabilirsin Fatihim..