Yeniyim lütfen yardim pa 80

İyiki Doğdunuz :)

cemsss67

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
hayirli bayramlar.
arkadaslar pa 80 aldim amatör calmaya calisiyorum
almanyadan 17 yasindayim
sorum: aldigim kisi 20gb. Hd var dedi ama orkda hic türk sesleri (smple)yok
orku direk bilgisayara baglayip sample indirip okutabilirmiyim??? kart mevcut degil?
birde scala bölümünde arabic secip bunu kaydedebilirmiyim??hem degisio cünkü sesi degistirince.
cok tskler simdiden.

Cevap: Yeniyim lütfen yardim pa 80

hayirli bayramlar.
arkadaslar pa 80 aldim amatör calmaya calisiyorum
almanyadan 17 yasindayim
sorum: aldigim kisi 20gb. Hd var dedi ama orkda hic türk sesleri (smple)yok
orku direk bilgisayara baglayip sample indirip okutabilirmiyim??? kart mevcut degil?
birde scala bölümünde arabic secip bunu kaydedebilirmiyim??hem degisio cünkü sesi degistirince.
cok tskler simdiden.

orgta usb bağlantısı yok bilgisayara bağlayamazsın,usb taktırıpta bağlarsan o ayrı,
sample yüklemen için kart şart,kart olmadan türk ses ve ritimlere ancak pa80 kartsız setler var onları indirerek ulaşabilirsin,
o sesin değişmemesi için pad1e koma querter yani koma özelliğini verip kaydetmelisin,detaylı açıklama pa80 download bölümünde pa80 soru cevap konusunda mevcuttur

zafer abi cok saol..
ama benim hd de us bagladisi cikisi var bilgisayara bagliyabiliyorum..
acaba ayni seydenmi bahsediyoruz??
yani usb kablosunu bagladigim zaman hd icine bilgisayardan girebiliyorum??

zafer abi cok saol..
orgta usb bağlantısı yok bilgisayara bağlayamazsın,usb taktırıpta bağlarsan o ayrı,
sample yüklemen için kart şart,kart olmadan türk ses ve ritimlere ancak pa80 kartsız setler var onları indirerek ulaşabilirsin,
o sesin değişmemesi için pad1e koma querter yani koma özelliğini verip kaydetmelisin,detaylı açıklama pa80 download bölümünde pa80 soru cevap konusunda mevcuttur

zafer abi cok saol..

usb bağlantısı varsa tmm sorun yok,orjinal bi pa80 de usb girişi yok,sonradan takılabiliyor,o zaman sizdeki sonradan takıldı sanırım,usb li pa80 kullanmadım,
usb olduğu zaman disket v.s uğraşmıyorsun direk org ile temas oluyor

usb bağlantısı varsa tmm sorun yok,orjinal bi pa80 de usb girişi yok,sonradan takılabiliyor,o zaman sizdeki sonradan takıldı sanırım,usb li pa80 kullanmadım,
usb olduğu zaman disket v.s uğraşmıyorsun direk org ile temas oluyor

tskrardan saol..ugrasicay artik...sample sesi attim orka load yapinca zurna sesini verio ama klavyenin her tusunda ayni ses var ..insallah anlayan biri cvp verir

tskrardan saol..ugrasicay artik...sample sesi attim orka load yapinca zurna sesini verio ama klavyenin her tusunda ayni ses var ..insallah anlayan biri cvp verir

isminiz cem galiba
cem diyelim size :)
cem pa80 eğerki kart yoksa 16 lık veya 8 lik kart,sample yükleyip okutmanız imkansızdır,hardisk hd ayrıdır 16 mg veya 8 mg kart ayrıdır,sanırım siz kart ile hd yi karıştırdınız,

neden kart olmayınca okumaz,çünkü sampleler pa80 arkasındaki karta yüklenir,sizde o karttan yokmu,benim anladığım kadarıyla siz hd den yani hardiskten bahsediyorsunuz,hardiskiniz isterse 1000 cg olsun yine orga yükleyip okutamazsınız illede 16 mg veya 8 lik hafıza kartı şart,hd ye sadece kullanacağınız set ritim ve bakup atabilirsiniz yani kısaca hd yi depo olarak kullanabiliyorsunuz,