• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yeşil başlı gövel ördek.. yeni demo (furalabi)

Cevap: yeşil başlı gövel ördek.. yeni demo (furalabi)

çok merak ediyorum abi hangi ritmi kullandın nasıl oktdun

:) alicim sen kartanesini sormuşsun anlayamadım pardon :) ritim 3/4 seside fa yaptım okumaya gelincede mikrofonu orga bağlayıp okuyorum orguda laptop a bağlıyorum.. böyle yani :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

3 4 rıtım dımı abı çok guzel olmuş abi çok duygulandım yeni bi konu açıp paylaş abi dinlenicek bi parça

4 5 kere dinledim valla cok tesekkurler

3 4 rıtım dımı abı çok guzel olmuş abi çok duygulandım yeni bi konu açıp paylaş abi dinlenicek bi parça

ben pek emin olamadım oyüzden konu açmadım... kaslın böyle ya denk gelen dinler :)

Ellerine sağlık. Sesin her zamanki gibi güzel. Güzel de söylemişsin. Kar tanesini de en son dinlediğimden bu yana her halde 15 yıl geçmiştir. Paylaşım için teşekkürler.

Ellerine sağlık. Sesin her zamanki gibi güzel. Güzel de söylemişsin. Kar tanesini de en son dinlediğimden bu yana her halde 15 yıl geçmiştir. Paylaşım için teşekkürler.

teşekkürederim ruhi abi.. beğenmene sevindim.. verdiğiniz moral ve destekle yeni demolar yapıyorum.. daha iyiyi yakalamaya çalışıyorum... saygılarımı sunarım..
not: kartanesini piyanistali3460 kardeşim istedi. onun için çabuk bir yorum oldu uğraşamadım ama yinede güzel olduğunu düşünüyorum.. ayrı bir konu açmak istemedim.. hergün bir demo konusu yeter diye düşündüm :) bu konuya iliştirdim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

abicim ben hala pa 60 ritim ve demo bulamadım teşşşşş

.............,,,,,,,,,,,,,,,,,