• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

¤¤Yikilmisim Ben ¤¤Tyros 3

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 29
  • Görülen : 6K
Cevap: ¤¤Yikilmisim Ben ¤¤Tyros 3

hocam güzel demo olmuş.. eline sağlık.. vakit buldukça değişik türk ritimler ve seslerle yeni bişeyler yaparsan hoş olur...

hocam güzel demo olmuş.. eline sağlık.. vakit buldukça değişik türk ritimler ve seslerle yeni bişeyler yaparsan hoş olur...

Tabiki arada yeni demolar eklemeye devam edicem
Cok tesekkurler :)

eline sağlık ilkerr,sesleri kanal kayıtlarda çok dengeli yapmışsın:)

Tesekkurler yasar Abi kayit sonu Tyros cok mukemmel olmasada istersen secersen eger volume dengeleyebiliyor...

Sesler de yorum da çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Özellikle halk müziği demolarını da paylaşırsanız, sevinirim.

Sesler de yorum da çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Özellikle halk müziği demolarını da paylaşırsanız, sevinirim.

Cok Tesekkurler Ruhi Abi insallah ilerki zamanlarda elimden Geldigi kadar paylasmaya Calisirim
Saygilar

Konu başlıgını gordum bukadarını beklemıyodum tum ruhunu vermıssın elıne saglık

Sagolasin Ali Guzel Sozlerin ve zaman Ayirip dinledigin icin :)

ellerine yüreğine sağlık canım kardeşim çok güzel olmuş devamını bekliyoruz el birliği ile tyrosu şahlandıralım

Necdet Abi ilham aldigim ender insanlardansin insallah birgun senin verdigin o duyguyu muzigime verebilirim. ...
Zaman ayirip dinledigin ve degerli yorumunu eksik etmedigin icin sonsuz tesekkurler...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri