• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yüreğime Ektim Seni - Or700 V2 Plus Demo

Cevap: Yüreğime Ektim Seni - Or700 V2 Plus Demo

elinize emeğinize sağlık çok hoş bir çalışma olmuş.

Son derece başarılı olmuş tebrik ediyorum.

beytullah kardeşim ellerine saglık senden bi ricam olucak ben yamaha dgx aldım bana cihaz hakkında bilgin varsa yada varsa erişebildigin yerlerden türkçe ritim nasıl atarım yardımcı olurmusun

beytullah kardeşim ellerine saglık senden bi ricam olucak ben yamaha dgx aldım bana cihaz hakkında bilgin varsa yada varsa erişebildigin yerlerden türkçe ritim nasıl atarım yardımcı olurmusun

Hayırlı olsun kardeş. Or700 benim ilk ve tek klavyem. Başka modeller hakkında bir bilgim yok. Ama üstadlar yardımcı olurlar mutlaka.

Çok başarılı bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. Çok beğendim. Devamları dileğiyle. Takipteyim :)

first class süper olmuş tebrikler .

Uzun zamandan beri Türk Pop müziğinde adam gibi akılda kalıcı bir melodi duymak mümkün değil. Artık sevgiler ve aşklar gibi müzikteki üretimde gitgide durdu ve basit bir anlayış hakim oldu. Nerde o eski aşklar derken durup düşünürsek sanırım bu şarkıların o zamanlardaki duygularla yazıldıkları ve şimdilerde bu sanatçıların neden böyle şarkılar yazamadıklarını daha iyi anlamış oluruz. 80 li ve 90 lı yıllların çocuğu olmaktan gurur duyuyorum. En azından gerçek aşkları yaşayacak zamanım oldu...

Şarkınıza gelirsek zaten çalarken neler hissettiğiniz malum. O kadar iyi yansımış ki şarkıya. Ben o duyguyu alabildim. Çok güzel yorumlamışsınız gerçeğine sadık kalarak. Sesler ve ritim çok yerinde üstad ... Tebrik eder başarılarınızın devamlı olmasını temenni ederim. Yüreğinize sağlık....

Çok başarılı bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. Çok beğendim. Devamları dileğiyle. Takipteyim :)

first class süper olmuş tebrikler .

Çok teşekkür ederim, sağolun.

Uzun zamandan beri Türk Pop müziğinde adam gibi akılda kalıcı bir melodi duymak mümkün değil. Artık sevgiler ve aşklar gibi müzikteki üretimde gitgide durdu ve basit bir anlayış hakim oldu. Nerde o eski aşklar derken durup düşünürsek sanırım bu şarkıların o zamanlardaki duygularla yazıldıkları ve şimdilerde bu sanatçıların neden böyle şarkılar yazamadıklarını daha iyi anlamış oluruz. 80 li ve 90 lı yıllların çocuğu olmaktan gurur duyuyorum. En azından gerçek aşkları yaşayacak zamanım oldu...

Şarkınıza gelirsek zaten çalarken neler hissettiğiniz malum. O kadar iyi yansımış ki şarkıya. Ben o duyguyu alabildim. Çok güzel yorumlamışsınız gerçeğine sadık kalarak. Sesler ve ritim çok yerinde üstad ... Tebrik eder başarılarınızın devamlı olmasını temenni ederim. Yüreğinize sağlık....

Düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum. 2000'lerden sonra teknolojinin gelişmesi ve tüketimin artmasıyla birlikte türk pop müziğinde kalıcı eserler çıkmamaya başladı. Aşklar deseniz teknolojiyle birlikte onlar da günübirlik oldular. 90'larda herşey daha sade ve güzeldi. Pop müziğin en kaliteli eserlerinin verildiği yıllardı.

Günümüzdeki pop parçaların neredeyse tamamı elektronik altyapı ile yapılıyor artık. Kenan Doğulu'nun Şans Meleğim, Murat Boz'un Geri Dönüş Olsa, Hadise'nin Aşk Kaç Beden Giyer gibi son dönemin pop şarkılarına baktığımızda bu durum çok rahat görülüyor. Belki de kulak 90'lardaki o akustik düzenlemeleri arıyor. O yıllarda Sertab Erener'in söylediği Sevdam Ağlıyor şarkısındaki gitar düzenlemelerini, Ferda Anıl Yarkın'ın söylediği Sonuna Kadar şarkısının bitişindeki gitar solosunu, Soner Arıca'nın söylediği bu şarkıdaki akordiyon seslerini duymak istiyor insanın kulağı ama nafile.
Belki de biz yaşlanıyoruz artık, gençlik halinden memnun.

Bu nedenle ben de parçayı çalarken mümkün olduğunca orjinal düzenlemeye sadık kalmaya çalıştım. Beğendiğinize çok sevindim, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.