ömer faruke
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- korg pa1000 ketron xd9
evet yamaha a5000 çıktı dedim acaba bu orgta bi gelişme var mı biraz yavaş yürüyor işler medelide
2021 son çeyrek planlanan çıkış tarihimiz.evet yamaha a5000 çıktı dedim acaba bu orgta bi gelişme var mı biraz yavaş yürüyor işler medelide
O mecrada işi olanlar için elbet kulağa güzel gelir. Ozaman bu a5 bayağı guzel bi işlemci ryzen intel gibi mi acaba daw programlari studio one cubase gibi programlarida içeri sığdırırsın sen üstad ama tabi org ekraninda ne kadar kullanışlı olur yeri gelmişken şu soruyu sorayım usta drum kite misal reverb verdik kicklere hit hatlara giden efekti kapata biliryormuyuz? Bunu neden sordum çoğu youtube videolarda drum kitlerde aşırı reverb duyuyorum sanki 80 ler 90 lar drum kit efekti gibi bu yuzden sanki efektleri kötü gibi duyuluyor Tabi videolardan yola çıkarak bunu soyluyorum canlisi yada dante zende nasil duyulur bilmiyorum.
Efekt tipinde bir sorun yok. bir önceki mesajımda da söylediğim gibi sadece preset ritimlerde seviye biraz yüksek tutulmuş. Seviyeler optimum düzeye çekildiğinde ritimler kendini topluyor. Bunu düzeltebilme imkanım var. Fakat henüz müdahale etmiyorum. Çünkü preset içerik hala final olmadı.Bu konuda biraz moral bozukluğu yaşadım. Sonuç olarak bu efektler yazılımsal değil mi geliştirilebilir mi acaba?
[/ALINTI]
Bende açılmıyor neden acaba