Bk5 mi s650 mi???

• Konbuyu başlatan retyum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 10K
Cevap: Bk5 mi s650 mi???

S650 performans ürünü değil. Sahnede kullanan arkadaşlar lütfen tek kelime ile yazsinlar. Seçenek arasında kalsalar hangisi ile sahneye çıkarlardı. Ya neyse bu soruyada gerek yok aslında. Herşey konuşulmuş, bütçenize göre tercih edersiniz. Ama bana kalsa gider or700v1 alırım daha prof. Alet.

Belki üç sayfa yazı yazdım hiç bir satırını doğru dürüst okumuş bile değilsiniz sanırım siz. Performans ürünü değil- de ne demek? Cihaz resmi olarak Workstation Aranjör Klavye olarak satılmakta, bunu Yamaha ve diğer müzisyenler de zaten onaylamış durumda. Cihaz resmi olarak bile performans ürünüdür. Aletlerin içeriği ve detaylarını tam bilmeden yorum yapmak cidden çok garip!...

Bir ürün satılırken firma odaklı satışı yapılmaz, 36 yaşıma geldim yaklaşık 17 yaşından beri ticaret yapıyorum ürün alıp satarım, bir çok toptancı, ürün satıcısı hatta ve hatta yurt dışından ürün getirip satış yapıyoruz. Çin'de Shenzen, Guangzhou, Hong Kong gibi şehirleri de ayrıca dolaştım müzik aletlerini (İşim bu olmamasına rağmen) ciddi anlamda araştırdım, bi yazdığım uzunca olan açıklamayı dikkatlice okuyup ona göre cihazların ne olduğuna karar verin. En azından Yamaha'nın resmi web sitesi ve diğer forum ve müzisyen yorumlarını (İngilizce) inceleyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu üsluba cevap yazıp tartışmaya girmeyeceğim. Sonrasında daha sert çatışmalar olacağı aşikar. Ben sadece kendi yorumumu yapıyorum herkes gibi.

Bu üsluba cevap yazıp tartışmaya girmeyeceğim. Sonrasında daha sert çatışmalar olacağı aşikar. Ben sadece kendi yorumumu yapıyorum herkes gibi.

Yorumunuzu yapmanıza asla birşey dediğim yok, ancak aleti tam anlamı ile bilerek ve araştırarak yorum yaparsanız faydalı olacağını düşünüyorum buda benim fikrimdir. Üslub olarak şahsınıza zaten "Siz" diyerek hitap etmekteyim. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmamasını rica ederim.

Ben yarın bk-5 alacaktım. Iki haftadır araştırıyordum deniyordum. Buradada yardım istedim. Madem aynı ayardalar, 2400 lira vermeyim o zaman s650 alayım. Teşekkürler.

Ben yarın bk-5 alacaktım. Iki haftadır araştırıyordum deniyordum. Buradada yardım istedim. Madem aynı ayardalar, 2400 lira vermeyim o zaman s650 alayım. Teşekkürler.

Yine anlaşamadık neyse problem yok :) Siz dilediğiniz ürünü almakta özgürsünüz, burası bir paylaşım ortamı nacizane fikirlerimizi paylaşmaktayız. Hepimiz insanız ve hatalarımız olabilir, yanlışlarımızda. Siz dilerseniz S650 ya da BK-5 alın, ancak hangi ürünü alırsanız alın benim içimden geçen ürününüzü gönül rahatlığı ile kullanmanızdan yana olacaktır. Herkes ülke de aynı takımı tutarsa rekabet olmaz :)

Abi nasıl program yapılmaz hala daha anlamış değilim.Burada kötülemek istemediğim bazı markalardan bahsetmiyorum.Bir aranjör , sample ses yüklü , ritm yazılabilen özgür bir klavyeden bahsediyorum.He alet 1800 gene eskı fıyatına cıkar amenna.he gıden cebınde parası olan pa800 vs tabıykı de alabılır.Keske böyle haksız yere eleştiriler olmasa.İnsanlar herkes gidip bir yerlerde program yapmıyor.kesesıne gore gıdıp klavye alan bır kesim de var.neden fazladan 2 kat para versinler ki???

program yapılıp yapılmama konusunda şunu söyleyebilirim,Yılbaşı programını Roland E 96 ile yapan adam gördüm hemde mis gibi program yapıyordu ki alette 8 ritm custom var arab veya turkish kit yok sampling ses yok vs..öyleyse şimdiki aletlerin hepsiyle düğün program yapılır.tercih açısından s650 ile bk 5 arasında fiyat farkı çok bence alet hangi amaç ile kullanılacak ve maddiyat önemli mi yönünden değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum , ne kadar para verilirse verilsin ,orgun kafasına iki yumruk vurup yap lan şu programı diyemeyiz:D he mp3 çalınıcaksa tabiyki mp3 çalınabilen org alınsın.Ben askerde at1 ile program yapıyordum , Hemde esas duruşta:)

Beyler bana taş atıyorsunuz ama halen sakinliğimi koruyacağım. Ben alet kötü dedimmi yahu. Sizin bu yaptığınız kulaktan kulağa diye birşey vardı ona benziyor. Ahmet diyorsun sonuncuya gelene kadar hamlet oluyor. Şimdi doğru cihazları kıyaslamiyoruz diyorum. Kıyas olarak diyorum tekrar. Adam derki evde kullanacağım hangisi işimi görür bu kadar fiyat farkı verip diğerini alayımmi. Sende şunu diyebilirsin, özellik ses vs. Vs daha iyi ama ev için bu kadar para vermeye gerek yok, gibi gibi. Ama siz öyle bir noktaya getirmişsinizki, aynı ürün iki kat fiyat farkı var demeye gelmiş ürün. Ben buna karşı çıkıyorum sadece. Ve ayrıca bunu söyleyerek bk-5 kullanıcılarını da rencide ediyorsunuz bence. Neyse, ben bu konuda daha fazla yazmayacağım. Ne alırsanız alın hayırlı olsun şimdiden. Hatta yarın taksime birlikte gidelim dinleyip öyle alırsınız. :)

Beyler bana taş atıyorsunuz ama halen sakinliğimi koruyacağım. Ben alet kötü dedimmi yahu. Sizin bu yaptığınız kulaktan kulağa diye birşey vardı ona benziyor. Ahmet diyorsun sonuncuya gelene kadar hamlet oluyor. Şimdi doğru cihazları kıyaslamiyoruz diyorum. Kıyas olarak diyorum tekrar. Adam derki evde kullanacağım hangisi işimi görür bu kadar fiyat farkı verip diğerini alayımmi. Sende şunu diyebilirsin, özellik ses vs. Vs daha iyi ama ev için bu kadar para vermeye gerek yok, gibi gibi. Ama siz öyle bir noktaya getirmişsinizki, aynı ürün iki kat fiyat farkı var demeye gelmiş ürün. Ben buna karşı çıkıyorum sadece. Ve ayrıca bunu söyleyerek bk-5 kullanıcılarını da rencide ediyorsunuz bence. Neyse, ben bu konuda daha fazla yazmayacağım. Ne alırsanız alın hayırlı olsun şimdiden. Hatta yarın taksime birlikte gidelim dinleyip öyle alırsınız. :)

Hocam aletle program yapılmaz diyenlere , a300 le kıyaslayın dienlere çatsana.2 kat para vermeye değer mi olsun konumuz o zaman bunu tartışalım.