Bk5 mi s650 mi???

• Konbuyu başlatan retyum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 10K
Cevap: Bk5 mi s650 mi???

Bence vermeye değmez , hatta bazı kullanıcılar ki ben onların var olduğunu biliyorum s650 daha iyi diyenler de olacaktır.seçim ve tercih meselesi.ama boş yere sokağa 1200 tl atmak tercih demek değildir.

öncelikle s650 ile bk5 aynı fiyat değil hatta yarı fiyatı. ama yinede karşılaştıralım. bk5 için emo çip yaptı. çalmadım ama eminim iyidir. devamında ritim desteği veriliyor bunar güzel şeyler. mp3 çalıyor sahne için iyi birşey. s650 dede oryental expansiyon emo tarafından yapıldı ama sadece turkiyeye özel olarak çıkmadı yarısı yunan. ondan dolayı bk5 in çipi daha iyidir. misal batı olarak kıyaslasan ikiside at başı gider ama türk cihazı olarak bk5 daha iyidir diyorum. fakat tekrar ediyorum fiyatları aynı değil. ilaveten s650ye bu ay sonu çıkacak denen set sağlam olursa s650nin eli güçlenir. yener demiyorum zaman gösterecek.

öncelikle s650 ile bk5 aynı fiyat değil hatta yarı fiyatı. ama yinede karşılaştıralım. bk5 için emo çip yaptı. çalmadım ama eminim iyidir. devamında ritim desteği veriliyor bunar güzel şeyler. mp3 çalıyor sahne için iyi birşey. s650 dede oryental expansiyon emo tarafından yapıldı ama sadece turkiyeye özel olarak çıkmadı yarısı yunan. ondan dolayı bk5 in çipi daha iyidir. misal batı olarak kıyaslasan ikiside at başı gider ama türk cihazı olarak bk5 daha iyidir diyorum. fakat tekrar ediyorum fiyatları aynı değil. ilaveten s650ye bu ay sonu çıkacak denen set sağlam olursa s650nin eli güçlenir. yener demiyorum zaman gösterecek.

çok iyi bir yorum yapmışsınız.

Bk-5 i karşılaştırdığımız ürünler or700 ve pa500'du. Kategorileri aynı. S650 ile karşılaştırmak bile hata bence. Yeni öğrenecek amatör biri için ideal olabilir.
bk 5 i karşılaştırdığımız ürünler or 700 ve pa 500 demişsin arkadaşım sizin elinizde hangi alet var bilmiyorum tabikide eer yamaha psr s650 yoksa kullanmadığınız alet hakkında yorum yapmanız veya kötülemeniz hoş diil ben bi yamaha psr s650 kullanıcısıyım ve şu adan karadeniz ereğlisinde bir müzikholde çalışıyorum klavyem yamaha psr s650 dikkatini çekerim şu ana kadar daha yamahaya hiç bir şekilde bişey yapılmadı diebilirim bence at diil de binicisi önemlidir sen elindeki aleti kullanamıyorsan alet sana ne yapacak şimdi bi set çalışması var inşallah sonuçlandığında herkes yamahanın ne kadar sağlam bi cihaz olduğunu herkes görecek saygılarımla.kazım kaan kolçak

Roland Bk-5 tam prof bir müzik aletidir bence Yamaha S650 ile kıyaslanması bile olamaz

bk 5 i karşılaştırdığımız ürünler or 700 ve pa 500 demişsin arkadaşım sizin elinizde hangi alet var bilmiyorum tabikide eer yamaha psr s650 yoksa kullanmadığınız alet hakkında yorum yapmanız veya kötülemeniz hoş diil ben bi yamaha psr s650 kullanıcısıyım ve şu adan karadeniz ereğlisinde bir müzikholde çalışıyorum klavyem yamaha psr s650 dikkatini çekerim şu ana kadar daha yamahaya hiç bir şekilde bişey yapılmadı diebilirim bence at diil de binicisi önemlidir sen elindeki aleti kullanamıyorsan alet sana ne yapacak şimdi bi set çalışması var inşallah sonuçlandığında herkes yamahanın ne kadar sağlam bi cihaz olduğunu herkes görecek saygılarımla.kazım kaan kolçak

Kimsenin birşey kötülediği falan yok. S650 kullanıcısı olarak hassas davranıyorsunuz belli ki. Ne diyelim ; "s650 süper alet harika ve özellikleri sesleri ile bk-5 olsun pa500 olsun a2000 olsun hepsinden daha iyi" !!! Herşey parasına göredir.

AT değil BİNİCİSİ önemli sözünüzü ise bir talihsizlik olarak görüyorum ne yazık ki. Öyleyse binlerce lira verip tyros'ler pa3x'ler almanında anlamı yok diyorsunuz. Böyle birşey olabilir mi yahu?

Ne yazık ki maddi anlamda sıkıntısı olup veya kullandığı yere göre işini gördüğünü düşündüğü için düşük segment ürün alan herkes , üst segment'teki ürünlere gerek olmadığını ve aldığı ürünün esasında herkes için yeterli olduğunu iddia edebiliyor.

Daha ileri gidiyorum şunu bile diyorlar , "s650 aldım bk-5'den iyi, pa500 aldım pa800'den daha iyi" vs.vs.

Söylediğim gibi bütçe ile ilgili birşey bu. Belki S650 dediğiniz cihaz muhtemelen benimde işimi görecek türden. Ama ben daha fazla para verip daha üst segment olanı tercih ediyorum. Biraz daha fazla para vermeyi göze alsaydım bu defa gidip pa3x falan alırdım veya S950 ne bileyim işte. Ama aldığım cihaz hangisi olursa olsun , ben tercihimi yaptım diye , havalara girip aletin daha üst segmentteki aletlerden daha iyi olduğunu iddia edemem.

Bu sadece Klavye için geçerli değil hayatın her alanında, bir araba için veya bir telefon , bir bilgisayar...

Onun için , keşke yoruma cevap vermeyip sadece arkadaşın sorduğu soruyu yanıtlasaydınız. Ben hiçbir ürünü kötülemedim,kimseyi kırmak istemem, o ürünü de kullananlar var nihayetinde. Eğer yanlış anlamanıza neden olup S650 kullanıcısı olarak sizi de kırdıysam özür diliyorum.

ben a 1000tr nin bile hala başaramayacağı iş olmadığını düşünüyorum... ki bk-5 çok fazla bir alet bile bana göre a 2000 sx 3000 pa 800 ve x1 x2 x3 t1 t2 t3 t4 audya 5 her ne varsa çok çok lüks...

s650 almayı düşünüyorum açıkçası a 1000 den iyi bu alet ki bana a 1000 bile yetiyor... pa 80 in hala düğüncü orglarında bir numara olduğunu düşünüyorum... pa 800 e gelince gereksiz bir alet bana göre aşırı pahalı... a 2000 ütopyo korg x tyroslar audya 5 ler ise benim için daha üretilmedi...

s650 ye or 700 v2 nin ritmlerini yükleyebiliyormuyuz kaliteli çıkar mı yardımcı olun lütfen :(

s650 - a1000-a1000 tr-a2000 düz- s710-s910 ritmlerini okuyor ama bu ay sonu yeni set çıkıyor yeni bir drum kit veya or 700 drum kit , cihaza yüklenebilirse ( hafıza müsade edermi ) belki o zaman okur ama şubat sonunu bekleyin, belki yazılan yeni ritmlerle gerek de olmayabilir or 700 ritmlerine ....