Neden bu kadar satılık Or 700 v2 plus var.

• Konbuyu başlatan zabon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 50
  • Görünümler : 19K
Cevap: Neden bu kadar satılık Or 700 v2 plus var.

Umit ozaman pa800 u 2ye katlar şuanda a2000 kullanıcının beklentisini karşılamadı

bence a2000 çıkınca ister istemez or700 a2000 in gölgesinde kaldı eğer or700 a2000 ine yazılan ritimleri okusaydı bu kadar or700 satılmazdı ite düşünüyorum korgun en sevdiğim yanıda bu ben eskiden i3 te beğenilen 2-4 ritimini bile hala pa500 tr ye kitleri düzenleyip yükleyebiliyorum buda korgun avantajı ...

kartal kardesm sa demolarını falan cok dınledm takpte edıyorum senı or700 satılıp pa500 alınsa hatamı edilir snce düğün için genlde trakya dugunleri için

kartal kardesm sa demolarını falan cok dınledm takpte edıyorum senı or700 satılıp pa500 alınsa hatamı edilir snce düğün için genlde trakya dugunleri için

or 700 tr yi satıpta pa500tr ye geçmeniz en büyük hata olur,or 700tr den sonra eğerki korg düşünüyorsanız alınacak org pa800 dür

ama seslerı daha ıyı pa500 un ritmleıde fena degıl baya da bı set var ev kullanımı için hatamı olur or700 bide her gecen gun zarar ediyo nası olcak bu iş peki

Bu işin ticaretini alımını satımını piyasasını bilmem bilmiyorum. Şahsi olarak bir bayi ya da ticarethanem de yok.

sorduğun soru bana uzak ama benim ismim geçior diye birşeyler karalamak istedim.

Yamaha türk müziğinde ve setlerinde kim ne derse desin başarısız.
Aslında bu yamaha dan çok yamaha için set ve çip yapanların başarısızlığı bana göre.

ben merak ediyorum siz ne çalıyorsunuz ne kullanıyorsunuz nerede ne şekilde sahne alıyorsunuz Türk müziği olarak ne yapıyorsunuz.

Bu çalışma diyelimki başarısız bir çalışma (şa şaaalı çok iyi mükkemmel olarak algılamayın) siz hiç Yamaha ismini duyabilir miydiniz?

Bu gün Or700... A2000... A300 s650 diyebilir miydiniz?

A1000 ile çiple bi derece ... ondan öncesinki tarihlerde PSR a3, psr9000,Tyros1 isimlerini hiç zikrettiniz mi?

Ya da bir Roland E80 dediğiniz oldu mu? işe rolandı da sokuyorum çünkü o da aynı kaderde...

Bugün Bk5 deniyorsa Türkiyede bu alet için çalışan yetkili insanların sayesinde...
Bugün Or700V2plus şeklinde bir kelime telafuz ediyorsan birilerinin başarısı sayesindedir.

2. eline 3. eline karışmam. Alımı satımı arasındaki fiyat farklarını bilmem. Dediği gibi bu işin ticaretini yapmıyorum ve ona uzağım.

Fakat direkt olarak BAŞARISIZ kelimesi bilmiyorum biraz can sıkıcı...

V2plus ile şahsi olarak bu güne kadar iş yaptım. ŞUanda aynı plusla a2000 ile işlere gidiyorum.

Batuh'ta Tyros4 var. Ama hem küçük hem hafif diye Or700ünü götürüyor işlere...

Bulunduğum şehirde o kadar or700plus kullanıcısı var. Herkes işinde gücünde ekmeğinde sıfır şikayetle...

ha bir parantez de açmak istiyorum zırt pırt klavye değiştirmek bana 'Şımarıklık' olarak geliyor.

Seni mutlu etmeyen şeylerden uzak dur abicm.

Lakin ithamlarnı biraz geniş ve detaycı düşünerek et. Bir kardeş tavsiyesi olarak...

Valla kardesim hafta sonlari pa500 tr ile program yapiyorm isimi fazlasiyla goruyor pa500 tr kullanmasini bilirsen her turlu isini gorur uzun bir sure daha alet degistirmeyi dusunmuyorum .

Bir çok internet sitesinde satılık bir çok yamaha or 700 v2 var.Bu kadar kötü bir klavyemi.Ya da a2000 or700 ün piyasasını öldürecek kadar çok mu iyi,bu klavyelerin sıfır fiyatının neredeyse yarısı fiyatına satılması normalmi.Sıfır sayılacak kadar temiz klavyeler sıfırının yarısı fiyatına satılıyor.10 yıllık hışı çıkmış pa 80 lerin ikinci elleri bile daha yüksek enteresan bir olay.Hatta a2000 ler bile zararına satılığa çıkıyor.Bir söylem vardır.Aleti set sattırır.Gerçekten setler mi başarısız.Söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.Üstadlardan da bu konu hakkında bir tahmin ya da açıklama bekliyorum.Saygılar.

Bu soruya aslında sizin cevap vermenizi beklerim.Bir klavyeden ne bekliyorsunuz?Bir klavye hangi kesime, kimlere hitap ediyor?Siz zaten bir yorumda da bulunmuşsunuz.10 yıllık haşatı çıkmış bir orgun hala piyasa fiyatı olduğunu söylüyorsunuz.Bu fiyatları (ikinci el piyasası) klavye üreticileri mi belirliyor, yoksa bizzat klavyeleri ellerinden çıkarmak isteyenler mi?

Aldığının haftasına varmadan orgunu değiştirmekten bahsedenler var.Nesi tatmin etmiyor klavyenin o kişileri?Benim tanıdığım bazı insanlar piyasada düğün işlerinde tercih edilmeyen klavyelerin ikinci ellerini bulamadıklarını (kimse satmak istemiyor) söylüyorlar (markası Yamaha).O zaman Yamaha klavyeleri neye göre kime göre kötü?

Geçenlerde bir düğüne katıldım misafir olarak.Arkadaş 2/4 lük bir ritmle düğüne başladı ve o ritmle düğünü bitirdi.Misket halay hatta çiftetelli...İnsanlar şıkır şıkır oynadılar.O gece yeni tanıştığım ve müziğe meraklı olan bir abim ritmin aynı olduğuna dikkat etmemiş bile.Evinde Yamaha'nın eski bir modelinin olduğunu söyledi.

Orgun setlerinin, seslerinin, dinleyiciler tarafından mı yoksa klavye sahipleri tarafından mı dikkate alındığı konusunda uzlaşalım bence.Arkadaşlar yardım istiyor "şu videodaki seti arıyorum, yardım" diye...Düğün salonu işletmecisinden yada düğün sahipleri tarafından sözleşme maddesi olarak mı konmuş o set?Birisinde gördüğümüz son model cep telefonuna sahip olmak arzusu ile yeni çıkan bir klavyeye sahip olma arzusu bana göre aynı...

Üstadlar hep söylüyor.Demekki itibar göstermek lazım ; Orgu layıkıyla çalarsan ne marka klavye çaldığının pek bir önemi yok...

adamlar yapmış yani yamaha or 700 v2 plus iyi bir klavye ne derseniz deyin okadar emekleri var insanların okadar ritim ses var yüzlerce toplasan toplayamassın uğraşılmış alet tabiki bir süre sonra yenisi gelecek ona yoğunlaşacaklar ne bekliyordunuz hep aynı klavyenin üstünde mi duracaklardı zaten nevale bakımından şikayet edenler hiç kusura bakmasın da bukadar ritim seslerin toplasan 3 5 tanesini anca kulanıyoruz düğününde kralı olur her türlü programında en kralını bu aletle yaparsınız hani bazen kafamda karıştırmıyor değil hani yok yamaha tesisat seçmez korg gibi dandik değil falan diyorsunuz ondan sonra or700 ü kötüle babam kötüle bence gayet güzel bir cihaz yapanların eline sağlık bu ülkede sadece düğün programı yapılmıyor tr bir org yapıyorsanız her kesimden insana hitap ediceksiniz(ritimleri yumuşak falan diyenler oluyor ya ondan diyorum) he şuda var en basitinden aleti beğenmiyorsan kullanmıcan hangini beğeniyosan onu al devam et herkese iyi geceler dilerim.

alet guzl olsa bile cok zarar ettık kardeslerım 3000 lıra verdık suan 2000 lıra bıle zor ediyo neden pıyasa bu kadar zayıf 10 senelk pa80 hala 2200 ile 2600 arasında yanı sebeb ne bu kadar zarar ettırıyolar bızı org cıkınca para kazansınlar dıe dunya paraya satıyolar alıeken ha babm ha