Cevap: Neden bu kadar satılık Or 700 v2 plus var.
Arkadaşlar bu konuda fazla konuşmak istemiyorum.En başta Can abi,Salim ve Batuhana ayıp oldu.Bir anlık gafletle içimizi döktük ama bir bakıma haksızlık oldu.Bu konuyu ben kapatıyorum kendi adıma,birilerini kırmışsam affola,birilerini eleştirmek basit, ritim yazmak,çip takmak,sound yazırlamak,editlemek,mixlemek zor iş gerçekten.Yamaha nın bir iki seneye daha güzel yerlere geleceğini tahmin ediyorum.Salim Bey çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Bugünlerde canım sıkkın galiba olur olmaz şeylere burnumu sokuyorum.Ben de dahil arkadaşlar size şunu söylemek istiyorum.Bir klavyeyi beğenmiyorsanız,beğendiğiniz klavyeyi alın.Salim Bey haklı.Or 700 ü bu fiyatlara satacağıma evde durur.Sonra giderim bir korg modelini alırım olur biter.İnsanları kırmaya dahi değmez.Sanki klavyeciler haricinde dinleyicilerin çok ta umrunda böyle şeyler.Kimse bir ritim dahi paylaşmazken,sadece konuşuyor.Bu arada yamaha kötü bir klavye değil.Can abi ve Salim Bey e şunu söylemek isterim.Standart bir türk perkisyonumuz olsun.
Bu arada site yönetiminden,üyeliğimin iptalini istiyorum.Yoksa olur olmaz yazılar yazabilirim.