Neden bu kadar satılık Or 700 v2 plus var.

• Konbuyu başlatan zabon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 50
  • Görünümler : 19K
Cevap: Neden bu kadar satılık Or 700 v2 plus var.

Neden satmak için org alınır?
neden aldığın bir cihazı en yakın zamanda satma isteği duyulur?
insan beğenmediği bir aleti bile bile neden satın almaya çalışır?

bu bir yatırım aracı mıdır? Bir araba, ev ya da altın/para gibi mi görülür insanların gözüne?

Bir insan neden herşeyden hemen sıkılır?
Neden yeni bir modele sazanlama atlanır? (elindeki alet daha bir yılını bile doldumamışken)

aslında bu sorular için ayrı bi konu açmak gerekir.

Harika bir soru SALİM BEY,
Sorun, bir kaç teferruatta gizli aslında.

1- Tüketim çılgınlığı
2- Kullandığın cihazı ne yazık ki tanımamak (kaç kişi kullandığı otomobilin veya en basit televizyonun bir kere olsun kullanım kılavuzuna bakmış ki!!! )
3- Armut piş ağzıma düş misali, emek vermeyi sevmiyoruz, emek vereni de ne yazık ki hoyratça öteliyoruz.
4- Yaptığımız işe (müziğe) ve içeriğine ne kadar hakimiz.

Emekleriniz var olsun, kolay gelsin...
Saygılarımla...

yanı or700 guzel cıhaz ama suan ortada kaldı a2000 de ole olck sorun bu korg da sıkntı yok herkes paylasmcı

1,5 yıl A1000 ve 4-5 yıllık OR 700 kullanımından sonra, şöyle bir baktımda 2012 yılı içinde tam 8 adet org değiştirmişim. Kendi kendime öz eleştiri yapıtım ve hala yapıyorum neden; OR 700 V2 plus la yapabileceğim en iyi programları yapabiliyordum. Bu tatminsizlik nedendi? Sadece hayatta mutsuz olduğumda yeni bir şeye kafa yormanın beni mutlu ettiğini anladım ve o mutuluğunda uzun süreli olmadığını anladım. Ve tekrar başa döndüğümü. Bu tamamen benim kendi özeleştirim kimse üstüne alınmasın. Alıp sattığı 8 orgtan dünya kadar zarar ettim. Kar ettiğim tek şey var, çoğu model hakkında bilgi sahibi oldum, hangi org benim işimi tam anlamıyla görür, hangisi idare eder, hangisi günü kurtarır, hangisi fiyat performans olarak idealdir çok iyi biliyorum. En son pa 800 ü sattığımda o akşam program çıktı. Sazcı arkadaşımın A300 v2 si vardı. Onu ödünç aldım, gerçekten onla bile program yapmaktan zevk aldım. Her org güzeldir, kullanmasını ve mutlu olmasını bilene....

yamaha korg fark etmez arkadaşlar, siz org alıp ekmek parası kazanıyorsanız orgu satarken zarar ettiğiniz 300-500 liranın hesabını yapmayacaksınız, ben yamaha or700 v2 plus kullanıcısıyım 2011 ekimden beri beri, şuan ekim 2012 deyiz. bu 12 aylık zaman zarfında ben bu orgla 200 düğün çaldıysam 200*100=20000 lira para kazandıysam orgu satarken edeceğim zarar o orga helal olsun, org piyasasında marka ne olursa olsun al sat yaparak para kazanmak isteyen arkadaşlara anlam vermek zor, amaç para kazanmaksa zararınızı görmeyiniz, amacınız hobiyse her gülün dikeni vardır bunu da unutmayınız.

yamaha a 2000 v2 plus aldım yenı or 700 den esınlenerek pichtbend ve klavye tuşesi farklı dıger türlü aynı 1 ay oldu 3400 aldım ve sımdı satıyorum 3000 tl verene hayırlı olsun dıcem pa 3x var a 2000 caldıktan sonrada o saunda da alıştıktan sonrada 3x calamıyorum pa 600 dınledım pa 500 den fark yok s950 de en az 6000 tl asagı olmucagı kanısındayım su anda kafam allak bullak or 700 un satılmasının a 2000 nın ve s950 nın cıkması dıye düsünüyorum

orgu org yapan bizleriz üzerindeki settir seti düzenlemeyi bilmektir arkadaşlar,üzerinde çalışma yapmayı bilmiyorsak,enazından ritim edit ses edit yapmayı bilmiyorsak bize o zaman bütün orglar kötüdür,pa3x de kötüdür troys 4 de kötüdür,

bu işi kaliteli ve profesyonelce yapan arkadaşlar sitede her türlü paylaşımları yapıyorlar,

ritim nasıl editlenir
ses nasıl editlenir
ritim nasıl yazılır (videolu bi şekilde anlatımlar var)
kit nasıl yapılır nasıl yazılır kit dizme nasıl olur(videolu anlatımlar var)
kısaca herşey baştan ayağa anlatımlı bi şekilde sitemizde mevcuttur,

ilk önce kendimizi sorgulamamız gerekir,
buradan her zaman söylüyoruz,paylaşılan setler sizi tatmin etmeyebilir her zaman kendi stilimizi oluşturmak daha iyidir diye,

kendi stilimizi oluşturmanın yoluda birşeyleri artık bilmiyorsak öğrenmemiz gerekir,
öğrenmek içinde buradan yardım alabilirsiniz,sormanıza bile gerek yok,çünkü öyle değerli konular varki büyük bilgiler içeren konular varki bunları öğrenmek yerine hep başka bişeyler arıyoruz,

bende bu siteden çok şeyler kaptım büyüklerimden profesyonel abilerden arkadaşlardan onların tecrübelerinden çok faydalandım,ALLAH onlardan razı olsun ayrıca çok teşekkür ediyorum

ilk önce kendimizi sorgulamamız gerekiyor,eğerki bu işi yapmayı düşünüyorsanız,bu işi öğrenmeye bakın diğer türlü hep aynı yerinizde sayarsınız suçu hep orga buluruz beni kimse yanlış anlamasın,çok bilmişlik taslamak değildir benimkisi burada aile olduk bizler,
yapamam edemem beceremem kelimelerini uzak tutup kendinizi geliştirmeye bakınız,ritim yazmayı bilmiyorsak şu saatten sonra hemen ufak ufak başlamalıyız,orgun üzerinde üretken bir piyanist olmalıyız,
ustalarımızın profesyonel arkadaşlarımızın emeklerinden istifade etmeliyiz,onlar zaten emeklerini yardımlarını tecrübelerini buradan paylaşıyor,
hangi konuda takıldınız cevap bulamadınız,yazın buraya,

ritim yazmayı ses yazmayı kit dizmeyi editlemeleri v.s v.s bilen bir kişi size açık konuşuyorum şu konuya giripte cevap yazmaz,herşeyi orgtan beklemek yerine herşeyimizi orgta göstermeyi kendimizi hani derlerya orgu parmağının ucunda dönderiyo işte cümleye layık hale getirmek için çalışmalıyız çalışmalıyız çalışmalıyız,

başardıktan sonra inanın orgu istediğiniz hale seti istediğiniz hale getirip öyle bi tatlı müzik yapacaksınızki aldığınız tat müthiş olacak,beni kimse yanlış anlamasın,sizleri ben burada ailem olarak görüyorum amacım birilerini incitmek değildir,bütün orglar güzeldir sadece güzelliklerini keşfedemiyoruz bunu anlatmaktı amacım hepinize saygılar

tam 5 yıl a1000 tr kullandım allah bereket versin çok güzel paralar kazandım. hiç bir zaman nevale sıkıntısı yaşamadım bu site sayesinde hatta çok sıkıştığım zamanlarda salim kardeşimi telefonda çok rahatsız ettim. allah razı olsun hiçbir zaman geri çevirmedi. a1000tr çok mu güzeldi derseniz eğer, bence fena değildi o alet çip modifikasyonu sayesinde baya toparlamıştı kendini, zaten iyi olmasaydı bu kadar satamazdı emin olun. a1000 çok iyi satışlar yaptı bence. 8 ay önce or700 v2 plus aldım. bilmiyorum ama bi 5 yılda onu kullanırım sanırım. bağlamacı arkadaşla düğüne gidiyoruz onda pa800 var o bile or700 le gidelim diyor. siz onu bunu boşverin yamahanın saundu bambaşka emin olun okadar çok alışmışım ki yamahaya pa800 bile kılıfında duruyor düğünlerde. or700 v2 plus çok farklı bence başarılı bir saundu var aletin. or700 v2 mi satsam alacağım alet gözüm kapalı yine bir yamaha serisi olacak. yamahanın yumuşaklığı beni mest ediyor diyebilirim kısacası...he birde piyasa olayına gelince ben a1000 tr mi 5 yıllık aletimi müzik bayisine 1250 tl ye satmıştım. zaten sıfır aldığımda 1.550 tl idi. ben bu aletten zarar ettiğimi söyleyemem. piyasası belli kullandığım yıl belli sattığım fiyat belli. saygılarımla....

YAMAHA markası elektronik müzik cihazlarının dünyadaki en iyilerinden birisidir .İsmi geçen diğer plastik oyuncaklarla uzaktan veya yakından ilgisi de yoktur mukayese de edilemez. Pazar olarak Türkiye diğer dünya pazarları ile mukayese edildiğinde yamaha için pek de önem arzetmez. Bu sebelpledir ki Türkiye de yamaha distribütörü olarak bildiğimiz dore aslında yamaha 'nın direk dağıtıcısı olmayıp asıl avrupa dağıtıcısı almanyadadır. Kendilerine siz sadece kutu alıp kutu satıyorsunuz denildiğinde dore deki arkadaşlar bozuluyorlar ancak ben hala bu merkezde düşünüyorum. beş yıldan bu yana Yamaha clavinova cvp 407 hakkında ne istanbuldan,ne ankaradan nede yukarıda ismi zikredilen arkadaşlar ve onlar gibi ön almış arkadaşlardan bir cümle açıklama alabildim. . Zira piyanoyu eve kuran mağaza görevlisi arkadaşlar benim yardımımla kurma işlemini bitirebilmişlerdi kaldi ki software işlerinde yardımcı yerli yazılımlarda destek olacaklar artık böyle bir beklenti benim için mucizeden bile uzak. Çünki adamların işleri tıkırında müşteri memnuniyetini kim takar. zaten yaptırım mekanızmasıda sıfır. Pekiala bu durum Yamahanın kötü olması mı demektir hayır. Sadece türkiyede sahipsizdir ehil ellerde değildir. EĞER YAMAHANIZ VARSA BİLGİYE ,YETENEĞE ve ÇOK ÇALIŞMAYA hazır olun siz ne kadar müzisyenseniz cihazınız da o kadar iyi oluyor. Bu durumda TÜRKİYEDE YAMAHA HAZIRA KONAN MÜZİSYENİN CİHAZI OLAMIYOR ne yaparsa kendisi yapacak başka çare yok saygılar.

Vallahi toplamda son 5 sene de a1000 ve or700 ile 500 e yakın düğün çalmışımdır . Daha bir düğünde dinleyiciler bu org kötü demediler :D

vokal getirdiğim bayan arkadasları eleştirdiler , benim çalarken yaptıgım hataları eleştirdiler ama orgun kötü diyen çıkmadı ....

Sonuc : org ne olursa olsun işi bitiren parmaklardır gerisi boş...