Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

A 2000 e kendi oyuncuları tarafından bir gol daha atılarak kariyeri daha başlamadan bitirilmek üzeredir,soundu ne kadar hoşuma gitsede artık bildiğim bir doğru vardır ne kadar istemesemde,MİLLET NEREDEN GİDİYORSA SENDE ORADAN GİDECEKSİN,kelimesi ne kadarda doğruymuş,ketronda yaşadığımız sıkıntılar ve yamaha kullanıclarının yaşadığı fiyat dalgalanmaları istemesekte bizi başka yerlere götürdüler,dedim ya soundu on numara ama para etmiyor, aldığının yarısına satarsan nasıl yürür bu iş.Bu arada ymahanın bu yeni çıkan s950 klavyesi gerçekten çok süper youtubeden devamlı takip ediyorum ama şurası bi gerçek ki buna 4.700 lira para veren arkadaş inan 3000 e zor satar buda benim şahsi fikrim ama cihaz çok süper.

bu gibi aletlerden zarar etmemek için ikinci el ucuzlayınca almak lazım:)

arkadaslar düzeltiyorum yanlış bilgilendirmeden dolayı bir hata oldu emo usb s 950 ile tam uyumludur alıcak arkadasları şimdiden hayırlı olsun ayrıca saundlar daha kaliteli geliyormuş.

arkdaslar size tavsiyem bekleyin tyrosun yeni modeli çıkıncaya kadar 1 sene içinde satışına başlanacakmış emo usb uyumlu olmasıda bekleniyor tyrosun yeni serisinin baya çok değişiklikler varmış bende bekliyorum yeni modeli

950 ile a2000 in markaları hariç hiçbir şeyi aynı olamaz. Zira 950 tuşlar hariç birinci sınıf alettir. Mesela vocaderi.....

emo usb a2000 aynisi ise Audio styles olan en buyuk avantaji kullanilmadi yada kullanilamiyor demektir ,Pitchbender Tyros gibi klavyesi A2000 gibi, yari fiyatina A2000 varken hic akilci bi secim degil bence ;)

Abi biraz detay verebilirmisin ne farkı var...

Ses kartı(950 tyrosla aynı), ses kütüphanesi, Vocader, ilk defa kullanılan Audy davul, gitar, gitar efetleri vs.....Anlattığım farklar bizde geçerli olmayabilir....Bu fiyata da yılda 50 kişi alır ama uluslararası düzeyde birinci sınıf kabul edilen alet...

Ses kartı(950 tyrosla aynı), ses kütüphanesi, Vocader, ilk defa kullanılan Audy davul, gitar, gitar efetleri vs.....Anlattığım farklar bizde geçerli olmayabilir....Bu fiyata da yılda 50 kişi alır ama uluslararası düzeyde birinci sınıf kabul edilen alet...

Katiliyorum Turkiye disinda A2000 le farkli sinifta kesinlikle ama Turkiye pazari baska bi alem malesef :)

Teşekkürler bilgiler için.O zaman a2000 yeter kendi adıma...Alacak arkadaşlara hayırlı olsun....