Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

a2000 den saund olark bi farkı olmayacağını düşünüyorum , tekerlek pich bendi kim tercih eder orasıda tartışılır, bu fiyata kullanıcıya kapalı bi cihaz almak ne kadar mantıklı?

yamaha artık türk pianistleri için bitmiştir diye düşünüyorum, bundan sonra kimse yamahaya güvenipte para bağlamaz.. bir sabah kalkarsınız ve bakmışsınızki 1200 euro olmuş 2000 euro civarına aldıgınız klavyeniz ve karşınızda muhatap bulamazsınız.. sadece içinizdekileri sizin gibi diğer kazık yiyenlerle paylaşıp küfredersiniz ağzınızdan burnunuzdan gelir orgtan soğursunuz gözünüzün göresi gelmez ... korg kullanıcılarıda içten içe gülerler sizinle konuşurken vah vah derler sonrada arkanızdan enayi gitti o kadar dememize rağmen yamahaya bulaştı şimdide gördü neyin ne olduğunu diye... bu ülkede korg tek gerçekmiş benim gibi yamaha sevdalısı bunları tüm samimiyetimle söylüyorsa varın gerisini siz düşünün... bundan sonra tyros4 1000 euro olmuş desinler allah musat çarpsın alırsam şerefsiz evladıyım

a2000 den saund olark bi farkı olmayacağını düşünüyorum , tekerlek pich bendi kim tercih eder orasıda tartışılır, bu fiyata kullanıcıya kapalı bi cihaz almak ne kadar mantıklı?

yamaha artık türk pianistleri için bitmiştir diye düşünüyorum, bundan sonra kimse yamahaya güvenipte para bağlamaz.. bir sabah kalkarsınız ve bakmışsınızki 1200 euro olmuş 2000 euro civarına aldıgınız klavyeniz ve karşınızda muhatap bulamazsınız.. sadece içinizdekileri sizin gibi diğer kazık yiyenlerle paylaşıp küfredersiniz ağzınızdan burnunuzdan gelir orgtan soğursunuz gözünüzün göresi gelmez ... korg kullanıcılarıda içten içe gülerler sizinle konuşurken vah vah derler sonrada arkanızdan enayi gitti o kadar dememize rağmen yamahaya bulaştı şimdide gördü neyin ne olduğunu diye... bu ülkede korg tek gerçekmiş benim gibi yamaha sevdalısı bunları tüm samimiyetimle söylüyorsa varın gerisini siz düşünün... bundan sonra tyros4 1000 euro olmuş desinler allah musat çarpsın alırsam şerefsiz evladıyım

o sizin görüşünüz, topluluk adına konuşmayın bence...
"Yamaha Türk piayanistleri için bitmiş..." siz mi karar veriyorsunuz buna?

Ch.

tyros 4 1000 euroya düşsün, tünelden taksime kuyruk olur :))))))
büyük lokma yiyelim, büyük söz etmeyelim.
saygılarımla,

Bu cihaz a2000 aynı segment de değil ki...!
cihazda çok önemli yetenekler var, emo usb si kullanılabiliyor diye siz kalkıp yarı fiyata satılan a2000 den bahsediyorsunuz...
hakikaten bazan burada konuşulanlara inanasım gelmiyor....

Ch.

evet tuhaf insanlar var burda kimin maşalığını yapıyorlar acaba biz kaliteli müziği savunuyoruz müzik dediğin kaliteli olması lazım en önemlisi bu bende korg kullandım ama hiç zevk almadım saundan tenekke gibi geliyor o yüzden kaliteli saund ve sesin arkasındayım her zaman bir kaç tane fazla özelliğin değil kullanıcıya açıkmış kapalıymış bunlar müzikten anlayan iyi müzisyenlerin anladığı şeyler diğerlerini diğerlerini bağlamaz herkez işine baksın ekmeğini kovalasın bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:

örnek , tyroslardaki sesler öyle muazzamki, her kulak ayırd edemez, acayip yani ama bazı arkadaşlara göre muazzamlık ölçüsü zurna sesidir, o cihaz ne yaparsa yapsın zurna çalmıyorsa olmamıştır,

o sizin görüşünüz, topluluk adına konuşmayın bence...
"Yamaha Türk piayanistleri için bitmiş..." siz mi karar veriyorsunuz buna?

Ch.[/quote]

ktp arkadaşımızın söylediklerine bende katılıyorum yamaha kullanıcısı zaten türkiyede kısıtlı sayıda idi yok denilecek kadar azdı şimdi yamaha son zamanlardaki yapılan yorumlardan yamahaya genel bakış açısından yola çıkacak olursak yamaha var olan kendi kullanıcı kitlesinide katbetmiş oldu
bir zamanlar yamahaya kötü diyenler eksiklerini sıralayanlar şimdi yamaha indirime gitti diye bi anda tersine döndüler çark ettiler bu arkadaşların çogu
kampanyadan sonra oluşacak fiyat dan dolayı yüzde sekseni kar etmek amaçlı
a 2000 aldılar ben biz hepimiz eyer ki yamaha kullanmak istemiyorsak
bu ülkede var olamazlar bir kişi dahi ben yamaha kullanmam diyorsa o kişi en az 20 kişiyi arkasından sürükler götürür yüzlerce kişinin yamaha ya olumsuz bakışını dikkate alacak olursanız varın hesabını siz yapın bu vesile ile yamahanın türkiyede bittiyine ben siz toplum olarak hepimiz karar veririz
kampanyanın bitiş tarihinden sonra şubat ayında bakın a2000 ikinci el piyasasına neler olacak hep beraber görücez s 950 bakalım yıl sonuna kadar kaç kişi kullanıcak yamaha da kaliteyi bilenler s710 s910 na neden sahip çıkmadılar merak ediyorum dogrusu

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GBc9dLJ4CxI"]http://www.youtube.com/watch?v=GBc9dLJ4CxI[/ame]

ktp arkadaşımızın söylediklerine bende katılıyorum yamaha kullanıcısı zaten türkiyede kısıtlı sayıda idi yok denilecek kadar azdı şimdi yamaha son zamanlardaki yapılan yorumlardan yamahaya genel bakış açısından yola çıkacak olursak yamaha var olan kendi kullanıcı kitlesinide katbetmiş oldu
bir zamanlar yamahaya kötü diyenler eksiklerini sıralayanlar şimdi yamaha indirime gitti diye bi anda tersine döndüler çark ettiler bu arkadaşların çogu
kampanyadan sonra oluşacak fiyat dan dolayı yüzde sekseni kar etmek amaçlı
a 2000 aldılar ben biz hepimiz eyer ki yamaha kullanmak istemiyorsak
bu ülkede var olamazlar bir kişi dahi ben yamaha kullanmam diyorsa o kişi en az 20 kişiyi arkasından sürükler götürür yüzlerce kişinin yamaha ya olumsuz bakışını dikkate alacak olursanız varın hesabını siz yapın bu vesile ile yamahanın türkiyede bittiyine ben siz toplum olarak hepimiz karar veririz
kampanyanın bitiş tarihinden sonra şubat ayında bakın a2000 ikinci el piyasasına neler olacak hep beraber görücez s 950 bakalım yıl sonuna kadar kaç kişi kullanıcak yamaha da kaliteyi bilenler s710 s910 na neden sahip çıkmadılar merak ediyorum dogrusu

Michel Voncken und das PSR-S710 & PSR-S910 - YouTube

bu sizce Yamaha için bir ölçü mü?
Yapmayın Allah aşkına...!
"Kısıtlı sayıda kullanıcı..." saydınız mı?:)Toplum da pazar da sizin çevrenizden ibaret değil maalesef...:)
Buradan nereye varılacak merakla bekliyorum gerçekten...

Evet kısıtlı sayıdaki Profesyonel Yamaha kullanıcıları:

7000 adet
Bunun 3200 adeti OR700 kullanıcıları
2500 adet A1000 ve geri kalan A2000.
Ha söylemeden edemeyeceğim, ortalama 15.000 adet A300 satıldı.
kısıtlı sayıda mı demiştiniz?

S950 modeli türünün ilk örneğidir.
Çünkü Yamaha tarihinde ilk defa işletim sistemini Nand Flash Romdan Ram'a yükleyerek açıyor.Bu güne kadar Nor Flash kullanılırdı ve Paralel Data işlendiğinden bu işlem hızlı olurdu Nand da serial olduğu için malesef yavaşladı.
(Sadece açılış).
Yani Korg modelleri gibi ve bu yüzden de açılış biraz gecikiyor.
Aslında eğer es kaza bu modele bir de Joystick pitch bender takılmış olsaydı bence piyasa dengeleri duman olurdu.O yüzden Korg derin bir nefes alabilir.
Şimdilik. :)