Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

ikisindede emo usb kullanacaksam neden bu kadar fazla para vereyim ki???alet güzel olabilir ama dore kendi ayağına kurşunu sıktı bir kere.ayrıca şu durumda sinir bozucu olmaya başladı.a2000 ilk çıktığında herkes or700 le kıyaslıyordu.bu aşamada plus çipi takılınca ya tonlar or700 den çok üstün dendi.şimdi s950 çıkıyor.aynı emo usb için tonlar daha iyi deniyor.her yeni çıkan alete bir gazlama operasyonu yapılıyor.ama artık uyandık...severek kullansamda a2000 benim kullandığım son yamaha klavye.daha bulaşmam.10 yıllık pa80 ler bugün 2000 liranın üzerinde hala müşteri bulurken usb setiyle 4000 liraya yakın para verilmiş 2-3 aylık a2000 ler 2500 liraya müşteri bulamıyor.nasıl ketron gibi sağlam bir klavye tünel sayesinde bu hallere düştüyse yamahada dore sayesinde hiçbir zaman korga rakip olamayacaktır...

kendi inancım ve düşüncem şudur. bu alete rakip korg Audio Style özellikli pa 900 veya pa8000 (her neyse adı :)) gibi bir cihaz sürecektir piyasaya. fiyatıda 2000 euro civarında olursa yamahayı tamamen siler Türkiye piyasasından.İnşallahta olur !!!

Dur bizi eyy Korg Italy :D

Tuşe a2000 tusesi gibi , pitch bend igrenc cok basit alt yapi % 80 tyros2 , sound ve hoparlor a2000 den iyi tyros 4 den kotu ,malzeme iscilik kotu , bana pesin 4000 tl ye birakti do re ama cebimde parayla gittim almadan dondum , hala da kararsızım , tyros 4 den sonra vay be dedirtmedi .....

bekleyin derim arkadaslar 1 sene içinde tyrosun yeni serisi çıkıyor bekleyin.

or700 ün rengi deyişti bir kaç özellik eklendi oldu a2000 aynı senaryo s900 rengi deyişti bir kaç özellik eklendi oldu s950 şimdi s900 hakında türkiyede kaç kişi bilgi sahibi psr 3000 kimler ne kadar tanıyor bakın yamaha eski ürünlerine yeni bir kaç özellik ekleyerek yeni cihaz diye piyasaya sunuyorlar fiyat 2100 euro 64 mg kullanıcıya kapalı türk müziyinde olmazsa olmazımız koma deyerleri pratik deyil nolucak reglere komalı sesler atıcaz ordan kullanıcaz eyerki yamaha bu cihazı kullanıcıya açıp tyrosdaki gibi 512 rem atsaydı tamamdı ben yamahada artık şunu görüyorum yamaha avrupada belirli kullanıcı kitlesine ulaşmış tr yamaha için olmasada olur bu nedenle dore müzik gibi bir firmaya disbiritörlük vermişler onlarda başta yapacagını sonunda yapıyor sonunu bekleyin akibeti a2000 gibi olacak yıl sonu kampanyası 1250 euro kullanıcıya kapalı alete 2100 euro vereceyime 2600 euroya pa3x alırım hiç deyilse kullanıcısı çok düştü kalktı diye sıkıntı yok benim ülkeme deyer vermeyen yamahanın kullacısını enayi gözüyle gören bir firmanın cihazını ben artık kullanmam en kısa yol dogru bildiyim yol benim için artık korg başkada yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çınar hocam sanırım siz daha önce tyros 4 kullanmıştınız sizinde dediğiniz gibi tyros 4 den sonra bu cihazın insanı ters köşeye getirecek hiç bir esprisi yok kaldı ki tyros 4 çalan bir kişi için bu cihaz çok yavan gelebilir ama ketron çalan bir arkadaş ilk görüşte sevebilir,bencede bu s950 aramodel gibi bişey ve tyros 4 den sonra sizinkisi attan inip eşşeğe binmek gibi bişey olur sanırım,saygılar.

1700 euroya veriyorlar pesin....

Şimdi tyros 5 çıksa ne değişecek?. Hangi tyros serisi için set yapıldı? Tyros 2,3,4 serileri için korg gibi usb setler yapılmadı ve bu yüzden tutulmadılar. Bir aleti zirveye çıkaran yapılacak olan çalışmalardır. Ketronda da bu durum aynı Audya 5 çıktı ama set yapılmadı ve 8000 tlik alet şuan 2. elleri 4250 tl ye düşmüş durumda. Emo korg için usb çıkarsaydı kimse a2000 almazdı. Emo da yamahaı sattırmak için doğal olarak korga usb çıkarmadı. Yanı demek istediğim yeni çıkacak tyros serisine servet ödemeye gerek yok çünkü set yapmıyorlar bu aletler için.

Yamaha son A2000 fiyat politikasından sonra, nasıl cihaz satacak merak ediyorum. Zevk için müzik yapan insanlar yamaha alabilir ama 50-100 tl yevmiye ile iş yapan müzisyenler, düğün salonu piyanistleri ve bar tarzı program yana kişiler yamahaya para kaptırmaz. Türkiye'de org alan kullanıcılarında çoğunu bu kesim oluşturuyor. Üç kuruş para kazanıp onuda aldığı orgun zararına kaptırmak insanda öfke yapıyor. Şimdi bu cihazı 1700 eurodan satıp yarın 1200 euro ya indirmeyecekleri ne malum. Nasıl güvenecek insanlar dore ye ve Yamahaya.....