Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Evet kısıtlı sayıdaki Profesyonel Yamaha kullanıcıları:
7000 adet
Bunun 3200 adeti OR700 kullanıcıları
2500 adet A1000 ve geri kalan A2000.
Ha söylemeden edemeyeceğim, ortalama 15.000 adet A300 satıldı.
kısıtlı sayıda mı demiştiniz?
taş bana geldi, ben amatör ev kullanıcısıyım, düğün işi yapmam, klavyem ile kendime göre rock çalarım, çiftetelli de çalarım, arabeskde, bilgim yettiğince slow müzik de hatta bazı senfonilerin melodilerini de çalmaya çalışırım, o yüzden cihazları değerlendirirken herşeyini gözönüne tutarım sadece zurna sesine değil... Herkes neyi beğeniyosa, bütçesi zevki neye müsaitse onu alır her fikre saygılıyız.
iyi bizim memlekette de hiç Korg yok, demek ki gerçekler ortada, herkes Yamaha kullanıyor o halde...
yada siz hazır saymışken çanakkale de diğer cihazlardan kaç tane varsa yazın, mailleyelim Roland'a, Yamaha'ya,Korg'a...Adımlarını denk atsınlar,ona göre karar versinler...mazallah küsersiniz almazsınız bir daha...
yahu bırakın bu mantığı lütfen...!
iyi bizim memlekette de hiç Korg yok, demek ki gerçekler ortada, herkes Yamaha kullanıyor o halde...
yada siz hazır saymışken çanakkale de diğer cihazlardan kaç tane varsa yazın, mailleyelim Roland'a, Yamaha'ya,Korg'a...Adımlarını denk atsınlar,ona göre karar versinler...mazallah küsersiniz almazsınız bir daha...
yahu bırakın bu mantığı lütfen...!
Aman Dikkat edin yoksa sizede bana yilbasi gunu attigi ozel mesaj benzeri bi mesaj atabilir !
MEsaj;
İLKER KARDEŞİM Bİ GÜN ADAMIN BİRİ BEN HİÇ AYI GÖRMEDİM BU NEYE BENZİYO Bİ GÖREYİM DEMİŞ.NEYSE DÜŞMÜŞ YOLA ADAMIN BİRİ DENK GELMİŞ SORMUŞ ACABA EN YAKIN AYIYI NERDE GÖREBİLİRİM DİYE.ADAMDA DEMİŞKİ YA DAĞDA Bİ AYI VAR AMA ONU ASLA GÖREMEZSİN ÇÜNKÜ O NE Bİ SÖZ DİNLER NEDE Bİ EMRE BOYUN EĞER.ADAM İYİCE MERAKLANMIŞ AMA NE YAPSIN İLLA AYI GÖRECEKYA BAŞKA YERDE YOKMU DEMİŞ ADAMDA OLMAZ OLURMU BİZİM ŞEHİRDE Bİ HAYVANAT BAHÇESİ VAR ORDA Bİ SÜRÜ AYI TERBİYECİSİ VAR AYILAR ONLRIN SÖZÜNDEN HİÇ ÇIKMAZ NEDERSE YAPARLAR DEMİŞ DAHA ÜSTÜNE AYILARI GÖRDE SAKIN TERBİYECİLERİNE BİŞEY DEME DEMİŞ.NİYE DİYE SORMUŞ ADAM OKADAR YALAKA OLDULARKİ KENDİLERİNİ UNUTUP ONLARA KÖLE OLDULAR.YA İLKERCİĞİM BU DA TABİATTAN Bİ HİKAYE.BU DA SANA KAPAK OLSUN.MUTLU YILLAR
valla size hiç bişey anlatılmaz gene konu nereye geldi.sana yamahanla mutluluklar.ama sana söz veriyorum madem bu kadar iddalı bi şekilde bu konuyu böyle değerlendiriyorsun bakalım pa600 geldiği ilk hafta kaç adet satacak sana ileteceğim.sen de a2000 ni ilet.a2000 yılbaşından önce 250 idi şimdi 300 ü tamamlamıştır....yine polemiğe girdik iyimi
![]()