Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

yamahada do-re gibi bir distirbutor olduğu sürece korga bişi olmaz....

Can Bey Merhaba,
S650 nin satış adetini biliyormusunuz ?
Bu cihaz için de çip yapılabilir mi?
Saygılarımla

Evet kısıtlı sayıdaki Profesyonel Yamaha kullanıcıları:

7000 adet
Bunun 3200 adeti OR700 kullanıcıları
2500 adet A1000 ve geri kalan A2000.
Ha söylemeden edemeyeceğim, ortalama 15.000 adet A300 satıldı.
kısıtlı sayıda mı demiştiniz?

ARKADAŞLAR KORGUN SATIŞ ADETİNİ BİLEN VARMI.BENİM ÇEVREMDE HİÇ YAMAHACI YOK.Bİ TEK BEN ALDIM ALDIĞIM GİBİ YARI FİATINA SATTIM.ÖYLE TAHMİN EDİYORUMKİ ÇANAKKALEDE EN BABA TABİRLE 7 İ GEÇMEZ.NE DUYDUM NE RASTLADIM.OLAY ŞU BEN KLASİK MÜZİK VEYA SENFONİ ÇALMIYORUM EĞER ALETİ SATACAKSAN PİYASANIN İSTEDİĞİNİ VERECEKSİN VEREMİYORSAN FİYAT DENGESİNİ SAĞLAM TUTACAKSIN TUTAMIYORSAN YAPACAĞIN TEK ŞEY YIL SONU KAMPANYASI DÜZENLİYECEKSİN:).....İŞTE OLAY BU.BURDA HİÇ POLEMİK YARATMAYA GEREK YOK.EMEK VEREN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK.okuduğum yorumlarda zurna sesi macun sesi falan diye korgu sevmeyen arkadaşlar var olab,ilirde ama unutmayın bizim müzisyenler bunları seviyor.isterseniz bi anket yapın yamaha yüzde kaç. korgtan kaç kişi yamahaya geçip sonra geri dönüş yaparak korga döndü.her şey ortada.polemik yaratmak yerine üstadların yamahayı veya başka markayı türk piyanistlerin istekleri doğrultusunda hazırtlatsalar daha verimli olmazmı.saygılar

taş bana geldi, ben amatör ev kullanıcısıyım, düğün işi yapmam, klavyem ile kendime göre rock çalarım, çiftetelli de çalarım, arabeskde, bilgim yettiğince slow müzik de hatta bazı senfonilerin melodilerini de çalmaya çalışırım, o yüzden cihazları değerlendirirken herşeyini gözönüne tutarım sadece zurna sesine değil... Herkes neyi beğeniyosa, bütçesi zevki neye müsaitse onu alır her fikre saygılıyız.

taş bana geldi, ben amatör ev kullanıcısıyım, düğün işi yapmam, klavyem ile kendime göre rock çalarım, çiftetelli de çalarım, arabeskde, bilgim yettiğince slow müzik de hatta bazı senfonilerin melodilerini de çalmaya çalışırım, o yüzden cihazları değerlendirirken herşeyini gözönüne tutarım sadece zurna sesine değil... Herkes neyi beğeniyosa, bütçesi zevki neye müsaitse onu alır her fikre saygılıyız.

hocam taş falan değil genelin ne olduğunu yazmaya çalıştım. polemik yapmaya gerek yok.gerçekler oertada dediğim gibi bize görede bi alet yapılsa iyi olmazmı üstadlar marka önemli değil bu yönde mühendislere çalışma yaptırsalar idda ediyorum tadından yenmez bu kadar memnuniyetsizlikte olmaz.ama bunun yolu var olan bi değeri yok saymakla değil onu her anlamda yakalamak ve geçmekle olur.o şunu satmış bu bunu satmış değil piyasa neyi istiyorsa vermekle olur.zaten ozaman her şey oturacı yere oturur.işte ondan sonra kalite konuşulur

iyi bizim memlekette de hiç Korg yok, demek ki gerçekler ortada, herkes Yamaha kullanıyor o halde..:).

yada siz hazır saymışken çanakkale de diğer cihazlardan kaç tane varsa yazın, mailleyelim Roland'a, Yamaha'ya,Korg'a...Adımlarını denk atsınlar,ona göre karar versinler...mazallah küsersiniz almazsınız bir daha...:D

yahu bırakın bu mantığı lütfen...!

Moderatör tarafında düzenlendi:

iyi bizim memlekette de hiç Korg yok, demek ki gerçekler ortada, herkes Yamaha kullanıyor o halde..:).

yada siz hazır saymışken çanakkale de diğer cihazlardan kaç tane varsa yazın, mailleyelim Roland'a, Yamaha'ya,Korg'a...Adımlarını denk atsınlar,ona göre karar versinler...mazallah küsersiniz almazsınız bir daha...:D

Aman Dikkat edin yoksa sizede bana yilbasi gunu attigi ozel mesaj benzeri bi mesaj atabilir !
MEsaj;
İLKER KARDEŞİM Bİ GÜN ADAMIN BİRİ BEN HİÇ AYI GÖRMEDİM BU NEYE BENZİYO Bİ GÖREYİM DEMİŞ.NEYSE DÜŞMÜŞ YOLA ADAMIN BİRİ DENK GELMİŞ SORMUŞ ACABA EN YAKIN AYIYI NERDE GÖREBİLİRİM DİYE.ADAMDA DEMİŞKİ YA DAĞDA Bİ AYI VAR AMA ONU ASLA GÖREMEZSİN ÇÜNKÜ O NE Bİ SÖZ DİNLER NEDE Bİ EMRE BOYUN EĞER.ADAM İYİCE MERAKLANMIŞ AMA NE YAPSIN İLLA AYI GÖRECEKYA BAŞKA YERDE YOKMU DEMİŞ ADAMDA OLMAZ OLURMU BİZİM ŞEHİRDE Bİ HAYVANAT BAHÇESİ VAR ORDA Bİ SÜRÜ AYI TERBİYECİSİ VAR AYILAR ONLRIN SÖZÜNDEN HİÇ ÇIKMAZ NEDERSE YAPARLAR DEMİŞ DAHA ÜSTÜNE AYILARI GÖRDE SAKIN TERBİYECİLERİNE BİŞEY DEME DEMİŞ.NİYE DİYE SORMUŞ ADAM OKADAR YALAKA OLDULARKİ KENDİLERİNİ UNUTUP ONLARA KÖLE OLDULAR.YA İLKERCİĞİM BU DA TABİATTAN Bİ HİKAYE.BU DA SANA KAPAK OLSUN.MUTLU YILLAR

valla size hiç bişey anlatılmaz gene konu nereye geldi.sana yamahanla mutluluklar.ama sana söz veriyorum madem bu kadar iddalı bi şekilde bu konuyu böyle değerlendiriyorsun bakalım pa600 geldiği ilk hafta kaç adet satacak sana ileteceğim.sen de a2000 ni ilet.a2000 yılbaşından önce 250 idi şimdi 300 ü tamamlamıştır....;)yine polemiğe girdik iyimi:D

Aman Dikkat edin yoksa sizede bana yilbasi gunu attigi ozel mesaj benzeri bi mesaj atabilir !
MEsaj;
İLKER KARDEŞİM Bİ GÜN ADAMIN BİRİ BEN HİÇ AYI GÖRMEDİM BU NEYE BENZİYO Bİ GÖREYİM DEMİŞ.NEYSE DÜŞMÜŞ YOLA ADAMIN BİRİ DENK GELMİŞ SORMUŞ ACABA EN YAKIN AYIYI NERDE GÖREBİLİRİM DİYE.ADAMDA DEMİŞKİ YA DAĞDA Bİ AYI VAR AMA ONU ASLA GÖREMEZSİN ÇÜNKÜ O NE Bİ SÖZ DİNLER NEDE Bİ EMRE BOYUN EĞER.ADAM İYİCE MERAKLANMIŞ AMA NE YAPSIN İLLA AYI GÖRECEKYA BAŞKA YERDE YOKMU DEMİŞ ADAMDA OLMAZ OLURMU BİZİM ŞEHİRDE Bİ HAYVANAT BAHÇESİ VAR ORDA Bİ SÜRÜ AYI TERBİYECİSİ VAR AYILAR ONLRIN SÖZÜNDEN HİÇ ÇIKMAZ NEDERSE YAPARLAR DEMİŞ DAHA ÜSTÜNE AYILARI GÖRDE SAKIN TERBİYECİLERİNE BİŞEY DEME DEMİŞ.NİYE DİYE SORMUŞ ADAM OKADAR YALAKA OLDULARKİ KENDİLERİNİ UNUTUP ONLARA KÖLE OLDULAR.YA İLKERCİĞİM BU DA TABİATTAN Bİ HİKAYE.BU DA SANA KAPAK OLSUN.MUTLU YILLAR

ooooooooooo sen nerdeydin.merak edip duruyordum bizim reis nerde diye.vallahi geç kaldın sayın üstad:D

valla size hiç bişey anlatılmaz gene konu nereye geldi.sana yamahanla mutluluklar.ama sana söz veriyorum madem bu kadar iddalı bi şekilde bu konuyu böyle değerlendiriyorsun bakalım pa600 geldiği ilk hafta kaç adet satacak sana ileteceğim.sen de a2000 ni ilet.a2000 yılbaşından önce 250 idi şimdi 300 ü tamamlamıştır....;)yine polemiğe girdik iyimi:D

Neyi ileteceksin bana?
bana ne ki kaç tane satıldığından parası bana mı geliyor yoksa sana mı?
yazdıklarımdan hiçbirşey anlamamışsın hala düz mantıkla cevap yazmaya devam ediyorsun...
a2000 benim falan değil, umurumda da değil kaç tane satıldığı yada satılacağı...
pa600 de aynı şekilde...
hoşuma gider ve param olursa belki ben de alırım bir tane...
pa600 satılır sen de çetele tutarsın...
2 gün sonra set v.s sıkıntısı olursa Korg'a atıp tutmaya başlarsın,m sobra birkaç kişi bir araya gelip "Korg'u daha iyi yerlere getirmenin yollarını ararsınız", arada sanki çok üstünüze vazife gibi Yamaha'ya sektirirsiniz v.s v.s...
Bu kısırdöngü böyle gider...
kusura bakma ben bu filmi çooook izledim...:)
iyi tut istatistikleri olur mu?:D

Ch.