Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

• Konbuyu başlatan twona77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

Arkadaşlar cihazı 3 gündür kullanıyorum süper bişey. Alacak arkadaşlara gözü kapalı tavsiye ederim.

bide demo yapsanda arkadaşlarda bi fikir sahibi olsa. insana yeni aldığı herşey ilk başta süper geliyor. ilerleyen zamanlarda o süper dediği şeyden insan nefret edebiliyor.

Kardeşim YouTube birçok demosu var. Hatta tek tek Style variasyonlaru videoya çekmişler. Ben batı seslerini çok sevdim o kadar. Bu fiyata live controllü mic/ guitar girişli 160 MB sample klavye alıyorsun. Daha ne olsun

Şu orgların klavyeside güzel olsaydı keşke ama pa 600-900 korglarınkide dandik şimdi yamaha ile aynı oldu, yani ne bileyim şimdi s970 e 7000 tl ver klavyesi dandik olsun insanın içine sinmiyor, hadi a2000 ucuz orgtu aldık fiyatına göre harika ama diğerleri düşünülür ben şahsen o fiyata pa3x almayı tercih ederim.

2ay dir s970 kullanıyorum az cok 770 tahmin ediyorum ve 3500 tl ye bu makine bedava diyorum almak isteyen arkadaşlar fiyatları ucurmadan alsınlar helal olsun karasu elektronige bundan sonra başka yerden cihaz almayacam..

Bi kötü yani tuşe A2000 gibi pict ve koma olayina çok fazla takılmayin

Bi kötü yani tuşe A2000 gibi pict ve koma olayina çok fazla takılmayin

Ümit hocam aslında yamahaya bi şekilde ulaşılsa pratik koma olayını en azından direct access ile yeni bir update ile halledilebilir. Yamahanın dikkate alacağını düşünüyorsanız mesaj atabiliriz.

A 3000 alınır gerisini bilmem

Yamaha psr a 3000 1694 euroya satisa basladi ama almanyada hemde hemen alabilirsiniz

fakat fiyat?

1700 euro cok pahali bence bakalim türkiyede nekadar fiyat bicilecek

yamaha psr s770 zaten uzun zamandir piyasada satiliyordu 1049, euroya bence yamaha serisini alacak olsaydim s 770 i terci ederdim nerdeyse arada 700 euro fark var

alsakta emo veya eco veya buna benzer ustalar üzerinde calismalar yapmasa pek piyasada tutulacagni sanmiyorum (benim görüsüm)