Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

• Konbuyu başlatan twona77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

Vecdi bey merhabalar
S970 elimizde mevcut ve fiyat geçerli
Tutku Müzik
03422328115-05396661757-05423433015

peşin fiyat değil mi bu?
taksit olduğunda fiyat değişiyor mu?
son sorum da, İstanbul'a gönderebilme imkanınız var mı?

ilginize teşekkürler...

peşin fiyat değil mi bu?
taksit olduğunda fiyat değişiyor mu?
son sorum da, İstanbul'a gönderebilme imkanınız var mı?

ilginize teşekkürler...

Üstad reklam vermeden müzik marketlerin konuya cevap vermesi yasakmış lütfen irtibata geçerseniz yardımcı oluruz saygılar

Yamaha nın tüm klavyelerinde kısa yoldan koma vermenin çeşitli yolları var aslında,
mesela en basiti registration tuşlarına 8 adet direkt erişimli koma verebilirsiniz.Bunun yapılmasıda çok basittir.
Function menüsünden koma yani scale sayfasına girip istediğimiz tuşlara koma veriyoruz.Memory sayfasından da scale hariç tüm kutucukları işaretsiz bırakıp,istediğiniz registration tuşarına isteğiniz 8 adet komayı kaydedebiliyorsunuz.

Turk ustatlarimiz baju ce emo baykal nm vs vs set yapmazlarsa korglar kadar tutmaz.korgun seviyesine gelebilmesi icin mutlaka set cikmasi gerekiyor.Yoksaki koy mp3 u çalsın.Devir degisti.millet teknolojiye acken istedikleri fiyatlara satarlar.millet doyunca boyle hem fiyati dusururler hemde ozellikleri arttirirlar.Ayrica ekmegini tastan cikaranlar rica ederim ucuzda ucuz demesinler adamlara yüz vermesinler.

retyum usta aynen yazdiklarina katiliyorum bende yazmsitim set cikmasa yerinde kalir

bir ara bk5 e de dediler emo destegiyle felan filanda simdiye kadarda hic bir emo destegi görülmedi ama set yapan ustalar bk5 e set yapsaydi bk5 baska yerlere gelirdi

Arkadaşlar cihazı 3 gündür kullanıyorum süper bişey. Alacak arkadaşlara gözü kapalı tavsiye ederim.

Selam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın..Siz cihazı almışsınız bile ama nette fiyat veren yahut s770 gösteren doğru dürüst bir site göremedim,bayilere girmiş deniyor ortada doğru dürüst bayi yok..Ben bu yamaha nın politikasını anlamadım gitti,Yamaha trde s770 var ama fiyat öğreneceğimiz yada alım yapacağımız bir yer yok,Do-re yide anlamış değilim,ana bayi diye biliyordum saçma sapan bir siteleri var..Sırf bu marka için demiyorum geneli öyle,kimsede doğru dürüst tanıtım ve kararlılık yok,yamaha nın zaten hiç fiyat politikası yok kim kime ne tutturursa mantığı var..

Fiyat 3500 pahalı bence bu orga .

A3000 deki legato tırt çıkar ve fiyat farkıda çok olursa , o zaman bu aleti almak en mantıklısı olur bence

Selam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın..Siz cihazı almışsınız bile ama nette fiyat veren yahut s770 gösteren doğru dürüst bir site göremedim,bayilere girmiş deniyor ortada doğru dürüst bayi yok..Ben bu yamaha nın politikasını anlamadım gitti,Yamaha trde s770 var ama fiyat öğreneceğimiz yada alım yapacağımız bir yer yok,Do-re yide anlamış değilim,ana bayi diye biliyordum saçma sapan bir siteleri var..Sırf bu marka için demiyorum geneli öyle,kimsede doğru dürüst tanıtım ve kararlılık yok,yamaha nın zaten hiç fiyat politikası yok kim kime ne tutturursa mantığı var..

Arkadaşım bayilerin elinde cihaz var ama ürünü sitelerine koymuyorlar çünkü bayiiler Yamaha'nın standart fiyat politikasına uymuyorlar.. Amerika, Avrupa ve Asya sitelerine bakarsan hepsinde üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynıdır.. Fakat bizim çakal kan emici Türk bayileri alıcıya geçirebildikleri fiyattan satmak için cihazları web sitelerine koyup fiyat vermiyorlar çünkü biliyorlar ki Yamaha onlara hoop durun napiyorsunuz siz bu fiyat ne diyecek..S970 için 9200 diyen var..7000 diyen var.. 5800 diyen var.. Tutturabildiklerine yani.. İmkanı olan varsa yurt dışından getirtsin arkadaşlar.. Fırsat vermeyin çakallara..

Çok sayıda kişi birleşip almak lazım , bak o zaman fiyat ne oluyor ))