Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

• Konbuyu başlatan twona77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

Her yeni alet çıktığında şu aletin fiyatı düşecek bu aletin fiyatı düşecek tarzında söylentiler çıkıyor. Yaklaşık 4 sene önce tertemiz pa800 ümü 3700 tl ye sattım. O kadar alet çıkmasına rağmen pa800 ün fiyatı hala aynı sayılır(pa800 ü örnek olarak söylüyorum tartışma konusu olmasın lütfen).

Turk ustatlarimiz baju ce emo baykal nm vs vs set yapmazlarsa korglar kadar tutmaz.korgun seviyesine gelebilmesi icin mutlaka set cikmasi gerekiyor.Yoksaki koy mp3 u çalsın.Devir degisti.millet teknolojiye acken istedikleri fiyatlara satarlar.millet doyunca boyle hem fiyati dusururler hemde ozellikleri arttirirlar.Ayrica ekmegini tastan cikaranlar rica ederim ucuzda ucuz demesinler adamlara yüz vermesinler.

Çok haklısınız katılıyorum size. Aletler hiçte ucuz falan değil kimse kolay kazanamıyor o paraları hatta bazı arkadaşlar bir sezonda kazandığı parayla ancak alıyor. E kışın bu insanlar ne yapacaklar. Aletlerin ikinci elleri bile neredeyse 3 aylık memur maaşı.

Çok haklısınız katılıyorum size. Aletler hiçte ucuz falan değil kimse kolay kazanamıyor o paraları hatta bazı arkadaşlar bir sezonda kazandığı parayla ancak alıyor. E kışın bu insanlar ne yapacaklar. Aletlerin ikinci elleri bile neredeyse 3 aylık memur maaşı.

Niye ucuz deniliyor hala daha anlamış değilim üstadım.:confused:

Niye ucuz deniliyor hala daha anlamış değilim üstadım.:confused:

Pa900 sıfır fiyat ve özellikleri karşılaştır niye ucuz dediklerini anlarsınız. ..

Pa900 sıfır fiyat ve özellikleri karşılaştır niye ucuz dediklerini anlarsınız. ..

Ama üstadım evet ucuzmuş dersek kendi ellerimizle ureticilerin vs.daha ucuza satmamalarina sebep oluruz.bırakalım daha ucuz olsun.Bu ucuz olursa pa900 un de vs fiyatları otomatik zincir seklinde iner zaten.Piyasayı yokladılar işte.

biraz konu dışı olacak ama yeri gelmişken söyleyim. lafa gelince herkesin ekonomik durumu kötü ama orga gelince 3000-4000 tl gibi fiyatlar ucuz. Admin sitenin sunucu parası için 5-10tl yardım edin diye konu açınca kimsenin sesi çıkmıyor. 3000-4000tl size göre para değil nede olsa, şu herşeyinden yararlandığınız siteye 5-10 tl yardım etmek niye ağır geliyor acaba.

3500 lira ama zaten batı aleti olduğu için emo usb almadan hiçbir işe yaramaz çünkü diğer bedava ses paketlerinde ses var ama doğru düzgün ritim yok hemde çok az yani 300+500 = 4000 tl ancak adam olur bu durumda ikinci el 2800-3000 tl ye emo usb li orglar piyasada dolu var zaten.

Bu alana bir cevap yazın...