Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

• Konbuyu başlatan twona77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 46
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yamaha S770 Fiya belli oldu. Şok fiyatla bayilerde!

Valla arkadaşlar Balıkesirde Karasu Elektronik var. Yamaha bayisi ben kendilerinden aldım. Birdaha alışveriş yaparsam yine aynı firmayı tercih ederim. Yine Karasu Elektronikten Selahattin beye de ayrıca ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

''EMO''nun Yamaha'nın yeni klavyeleri için yaptığı yeni çalışması 2016 yılı başlarında hazır olacak..

daha demosu bile olmayan aleti hemen alırsak 2 gün sonra ortada dolanırız 2/4 ritim varmı,zurna sesi varmı diye.

daha demosu bile olmayan aleti hemen alırsak 2 gün sonra ortada dolanırız 2/4 ritim varmı,zurna sesi varmı diye.

2-4 de var zurnada var hemde edi zurna :) nevale sıkıntısı yok arkadaşım. Oriantal expansion pack var zaten onda her tarz ritimler var. ayrıca yem programıyla tek sesde atabilirsiniz aletin içine...

2-4 de var zurnada var hemde edi zurna :) nevale sıkıntısı yok arkadaşım. Oriantal expansion pack var zaten onda her tarz ritimler var. ayrıca yem programıyla tek sesde atabilirsiniz aletin içine...

doğrudur ama işte göremeyince bişey diyemiyoruz. alan arkadaşlar güzel demolar atarsa belki bi fikir sahibi oluruz, tavsiye ederim çok süper demek tatmin etmiyor,tabi bide tesisatta sesi nasıl onuda bilemiyoruz. pa800ü satıp bunu almaya değebilecek kadar kaliteli sesleri, güzel özellikleri varsa. tabi ilk kaybettiği taraf batı pitchbendi ve ekranın dokunmatik olmayışı.

Bu arada arkadaşlar S970 kullanan birisi olarak söylemeliyim.. Her iki modelde de yazılımsal bir iki sıkıntısı var.. Yabancı forumlardan da aynı şekilde geri bildirimler geliyor.. Örneğin seçmek için seslerin arasında gezerken, siz daha düğmeye basmadan sesi seçip sizi ana ekrana atıyor.. Bir de sesi seçmek için 2 kere basmak zorunda kaldığını söyleyenler var ama bu benim başıma hiç gelmedi..

dokunmatik ekranmı bu cihazlar

Hayır değil..

Bu arada arkadaşlar S970 kullanan birisi olarak söylemeliyim.. Her iki modelde de yazılımsal bir iki sıkıntısı var.. Yabancı forumlardan da aynı şekilde geri bildirimler geliyor.. Örneğin seçmek için seslerin arasında gezerken, siz daha düğmeye basmadan sesi seçip sizi ana ekrana atıyor.. Bir de sesi seçmek için 2 kere basmak zorunda kaldığını söyleyenler var ama bu benim başıma hiç gelmedi..

Aynen sesi secince beklemeden bazen ana ekrana donuyor. Bu yeni guncelleme ile giderilecekmis. Bu arada ustadim sizin psrtutorial deki seti oriental setle birlestirdim tesekkur ederim. Yanliz styles link ölü. Cihaz bu haliyle bile cok guzel.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aynen sesi secince beklemeden bazen ana ekrana donuyor. Bu yeni guncelleme ile giderilecekmis. Bu arada ustadim sizin psrtutorial deki seti oriental setle birlestirdim tesekkur ederim. Yanliz styles link ölü. Cihaz bu haliyle bile cok guzel.

Eyvah yakalandım :) Hocam o setteki ritmler belki elinizde mevcut bile olabilir.. Ben yine de yükledim.. Ama hangisi o setin ritmleriydi bilemedim.. O yüzden 2 ayrı dosya yükledim.. Buyrun..

Zippyshare.com - Styles.rar

Zippyshare.com - Styles1.rar