Cevap: 1500 TL ye PA500tr, Bk-5 Or veya OR700V2
Onuda DTL elektroniğe sordum 20 dolara değiştiriyorlar.
Onuda DTL elektroniğe sordum 20 dolara değiştiriyorlar.
Yanılmıyorsam bilgisayar işi ile uğraşıyorsunuz. Kredi kartına 2 taksit yapma şansınız var mı?Sanıyorum ev kullanıcısısınız ve orgunuz mutlaka temizdir. Ancak o fiyata nakit çıkma şansım yok. Teşekkürler.[/QUOTE
evet ev kullanıcısı olucaktım ama vaktim yok yoğun çalışan bi bilgisayarcıyım ist da . sen almaya niyetliysen fiyatı 1900 tl yapıyorum gelip görürsün ödemesini yapıp otobüsle dönersin .
ayrıca bilet parasının yarısıda benden . amacım makine gerçekten kullanıcısını bulsun güle güle kullansın .
Kardes 1600 liraya sorunsuz yamaha or700 v2 plus son fiyat alet temiz nette bitane pa1x buldum onu almak icin satiyorum ilanim falan yok sivastayim istersen buyur gel alete bak soeun cikarsa masrafin bana istersen net ortamindada tanitabilirim
Hayır herhangi bir çatlağı kırığı yok. Sadece korglardaki klasik sorun olan kolon paslanması var sol kolonda. Ben alırkende orgu vardı zaten. Ama çalışma aksamında bişey yok. Fotolarını akşam gönderebilirim...
Aksam videosunu atarim wahts app kullaniyosan ordan yollayim 05422295106 caldir kayit edwyim
Kardes ben vazgectim orgumu uzun zamandir calmiyorsum ama degistirmemeye karar kıldım