• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! Özel Setim Bomba Gibi Kaçırmayın

Cevap: 2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! Özel Setim Bomba Gibi Kaçırmayın

dun bu kartı yukledim hayretler icinde kaldim resmen org pa2x oldu beni emo misketten hicbirsey vazgecirememisti ama bu vazgecirdi cunku cok canli. cumarteside dugunde denicem saygilar koyan arkadasa dua ettim allah razi olsun ondan

arkadasım link kırık herhalde indiremiyorum

Slm..Üstat öncelikle teşekkürler böyle bir paykalım için..Fakat 9.crd dosyasında hata var....Yüklerken 9.crd hata veriyor....Kaçtane sıfır dısket denedim hep hata verdi..Yükleyemiyorum yaniii....Bilgine

usta bunu yükledim ama ritimler acayip seslerde aynen bi uyumsuzluk var ama çözemedim

usta bunu yükledim ama ritimler acayip seslerde aynen bi uyumsuzluk var ama çözemedim

setini editlemessen rtimler calismaz editlemek icinse kartın setini diskete at orga tak disk menüsünden load a gir ordan fd yi sec icine gir disketin sonra program klasorune gir ordanda user.dk ye load yes enter bas kitleri orga yukle bu kadar

çok güzel olmuş ugo kardeş bende afyondan salih ama edi zurna ve mey koysaydın ben yapamıyorum koymasını flash carta saygılar saol ellerine sağlık ugo kardeş

Moderatör tarafında düzenlendi:

emeğine sağlık arkadaşım.batı ritimlerinin olduğu yere nasıl yükleyeceğiz senin ritimleri.

kardeş paylaşımın için teşekkürler,emeğine sağlık

emeğine sağlık arkadaşım.batı ritimlerinin olduğu yere nasıl yükleyeceğiz senin ritimleri.

bu soruya bi cevap gelebilirse güzel olur...

globale bas altta sağ köşede Utilites diye bir seçenek var karşısında on diye yazar onu of yap . ondan sonra aynen setteki ritimleri klavyeye yüklerken yaptığın gibi işleme devam et sadece burda yükleme yerleri fabrika yerlerinide göreceksin istediğin batı ritimi yerini seç load de enter.(inşallah ritim yüklemeyi biliyorsundur) kolay gelsin..