• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! Özel Setim Bomba Gibi Kaçırmayın

Cevap: 2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! Özel Setim Bomba Gibi Kaçırmayın

link çalışmadı

emeğine ve yüreğine sağlık. paylaşım için teşekkürler.

Herkeze selamlar: Soner kart tabanlı bir karttır. Ben loop ritimleri sildim yerine yeni sample sesler durum kitler yazdım kendi yazdığım yeni ritimler ve sesler de mevcut Klarnet sesine 4 telli ye hasta olacaksınız pa800 deki Red Keman lead sesinide yazdım İçinde Halk müziği ile ilgili sesler ritimler var Tsm Arabesk Yöresel vsvs Soner kartı tam anlamıyla her yöreye hitap eder duruma getirmeye çalıştım ve kendime göre editledim fazla söze gerek yok Yani kısaca çok uğraştım benden size hediye hediyesi olsun.

Not: Batı (Orjinal) stylelerin üzerine de aktaramanız için 3 tane ayırıyetten Backup veriyorum bu seti yüklediğinize pişman olmayacaksınız güle güle kullanın.

İSTEK ÜZERİNE .CRD RASTORE

zSHARE - ugo card.rar - Free File Hosting Service | Audio and Video Sharing | Image Uploading | Web storage

Yaylı ve 4 telii arpejler video!!
zSHARE - Ugo Arpejler 12.10.2007.3gp

Vahde Klarnet Red Keman Kısa Demo
zSHARE - ugo pa80 vahde klarnet keman deneme demo.mp3

Full Set link:zSHARE - Ugo 2010 Rastore.rar

arkadaşım ben beğenmedim kusura bakma hep eksik kalmış ritimler 9/8 lerde ritmi bozan sesler var bir tane güzel ritim vardı onunda perküsyonları yok yani boş bir set olmuş

arkadaşım ben beğenmedim kusura bakma hep eksik kalmış ritimler 9/8 lerde ritmi bozan sesler var bir tane güzel ritim vardı onunda perküsyonları yok yani boş bir set olmuş

sen seti komple yuklememissin herhalde arkadasim pa80 de bunun uzerine kart varsa ben bu isi birakirim her karti denedim

uğur kardeşim zshare ne varsa silmiş sana zahmet tekrar upload edebilirmisin ,teşekkürler.

sagol hocam

sagol hocamm

Bu seti tekrar upload edebilirmisiniz.. linkler ölü....

Uğur abi rica ediyoruz linki yenilermisin?