• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! Özel Setim Bomba Gibi Kaçırmayın

Cevap: 2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! Özel Setim Bomba Gibi Kaçırmayın

Öncelikle roman_ugo03 teşekkrler paylaşımın için. şuan programdan geldim konuyu gördüm:) yorumlar gayet güzel yarın deneyecem orgumda tekrar teşekkrler.

sonsuz teşekkürler bu set taylan ritimlerini destekliyormu acaba

Taylanın tüm ritimlerini fazlasıyla okuyor.Roman,rumeli ve yöresel tüm style mevcuttur.3 yıldır düğünlerde sıkıntısız kullanıyorum.Tavsiye ederim.Uğur arkadaşımında ellerine sağlık..Saygılar..

arkadaşım ben beğenmedim kusura bakma hep eksik kalmış ritimler 9/8 lerde ritmi bozan sesler var bir tane güzel ritim vardı onunda perküsyonları yok yani boş bir set olmuş

sen kartı eksik yüklemiş olabilrsin bu kartı çok kullananlar var demekki boş bir kart değil kardeş eleştirin için çok teşekkür ederim ama emeğe saygı çerçevesinde bir eleştri beklerdim!! herekezin zevki rengi ayrı ayrı ama unutmayın emek verilen yapılan her şey güzeldir çünkü güzel olması için yapılır eleştirniz maksatını aşmış olmasına rağmen çok teşekkür ederim merak edip denemeniz yeterli saygılar

güncel kalsın

güncel kalsın

şimdiye kadar denediğim kartların içinde en iyisi bu teşekkürler paylaşım için

Cevap: 2010 Card Full Rom_Ugo03 Pa80!!! LİNK YENİLENDİ2012 Özel Setim Bomba Gibi Kaç

çok teşekkür ederim kardeşim emeğine sağlık

arkadaslar user set 2 ve 3de problem cikiyor setleri yükliyemiyorum error diyor. user 1 deki setler yükledi. lütfen yardimci olun tskler

Pa60'a kart taktıralı hep bu seti kullanıyorum, çok güzel bir set. Şiddetle tavsiye ederim. Öbür setleri denedikten sonra bu seti deneyince sanki is40Tan pa3x 'e geçmişsin gibi :)

roman_ugo03 arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.