• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

AIRBEND tasarım aşaması ...

Cevap: AIRBEND tasarım aşaması ...

benimde aklımda tamamen dokunmatik bir panel den oluşan bir mixer projesi var ama onu yapacak ne teknik bilgim nede yazılım bilgim yok. nasıl olur ama dokunmatik panel sadece ekran her kanalın ayrı ayrı eqolayzer ı ve effect ayarları gelecek ekrana istediğin kanalı tek tek ayarlıcan kaydetcen. solist 1 solist2 gitar1 gitar2 bağlama klarnet klavye vs . potans yok sürgü yok tuş yok.

Bu şekilde dj mixerleri var ve kullanılıyor. Fakat stüdyo mixer varmıdır bilmiyorum.

Pitch bender içinde aklımda çok güzel bir fikir var. Hiçbir şeye dokunmadan, yani düşünce ile kaydırıcaz sesleri. Hani kaydırma yaparken içimizde kayar, duygu katarız, kafamızı hafif sağa eğeriz, bu duyguyu hissetmemiz yeterli olacak :)

Oluru varmı dersiniz?

Tebrikler , kolay gelsin. Ben de pot yerine LDR kullanmayı ve led ışığını crescendo işareti gibi boyutu gittikçe artan bir yarıktan geçirerek ışığın şiddetini ve dolayısıyla LDR direncini değiştirmeyi tasarlamıştım. LDR ve LED sabit olacak, aralarındaki yarık hareketli olacak. Ancak basit bir pot daha ucuz :) , Başarılar dilerim..

Bu şekilde dj mixerleri var ve kullanılıyor. Fakat stüdyo mixer varmıdır bilmiyorum.

Pitch bender içinde aklımda çok güzel bir fikir var. Hiçbir şeye dokunmadan, yani düşünce ile kaydırıcaz sesleri. Hani kaydırma yaparken içimizde kayar, duygu katarız, kafamızı hafif sağa eğeriz, bu duyguyu hissetmemiz yeterli olacak :)

Oluru varmı dersiniz?

üstad senin pitch bender fikrin daha egzotikmiş çok fantastik ::D:D:D:D barmen arkadaşın içtiğinden banada gönder bu kafaya benimde ulaşmam lazım :D:D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Salim Hocam,

Güzel düşünce ve güzel çalışma, çığır açma kapasitesi var.
Başarılar.

evallah hocam soalsın... cığır açmaktan ziyade hobi bizimkisi :)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri