• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ajdarın yeni bombası yine yapmış yapacağını

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görülen : 5K
Cevap: Ajdarın yeni bombası yine yapmış yapacağını

Allah'ım sabah sabah bütün neşem gitti ya orangutan gibi ajdaaaaaaaaaaaar diye bağırıyor ya :eek: :eek:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oyokplTde_E&feature=related]Ajdar Şah Damarım - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:

böyle bir yetenek bidaha dünyaya gelmez :D

piyasa bunlarla dolu niye yadırgadınız anlamış değilim
piyasaya daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu ,)

Düşün makine mühendisisin ve böyle şarkı yapiyorsun.yazıklar olsun senin ritmine matematiğine spastik herif.bildiğin odunu müzisyen diye hala inatla piyasaya satmaya çalişiorlar.

o hiperstar, bu şarkıyı haber bültenlerinde "yorumsuz" kısmına havale ediyorum.

Arkadaşlar dün gece izledim bu programı ajdar konuk oldu,şarkıyı herhangi bir reklam müziği veya bir sanatçı seslendirmek için isterse tek fiyat 100.000 DOLAR vermesi gerekiyor dedi..artık gece 3 te uyudum düşünün gerisi..bulabilirseniz TNT kanalında magazin dünyası programındaydı internetten bulun izleyin derim...moral bozukluğuna birebir bu adam..

bu arkadas ne kullaniyor anlamis degilim,saka desen saka degil,gercek desen gercek degil,sadece yorumsuz.....

Bu adamı sanatçı ya da herhangi bir sıfatla studyosuna sokan ve onunla uğraşan zihniyete ne demeli acaba. Hangi akla hizmet albüm ya da şarkı yapılıyor bu adama anlamıyorum. Demek ki buna yardım edenler de bunun gibi müzikten ve sesten anlamayan insanlar. Türkiyenin yüz karası bu adam... Ne tipinde hayır var ne sesinde ne karakterinde.

aslinda butun suc bizim cunku bir kere izliyoruz sonra bu ne ya saka gibi deyip tekrar izliyoruz hatta tekrar tekrar izleyip ona ,suna, buna ajdarin yeni sarkisini gordunmu deyip onlarla tekrar izleyip gulup geciyoruz ve adam tiklama rekoru kiriyo ondan sonrada benim sarkim kac milyon kez tiklandi deyip kendini birsey zannediyor.o bizlemi dalga geciyor biz onlami dalga geciyoruz anlamadim gitti valla ortada kaldim :D yani anlicaniz yapacak hicbirsey yok sonucda bu adam bize kendini oyle yada boyle izlettiriyo.

öyle diyosunuz ama adama sponsor bile çıkıyor yani iyi veya kötü birisi dikkat çekiyosa hemen yere göğe çıkıyor paraya boğuluyor ülkemizin gerçeği bu..