Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Bugün Ritimleri denedim ve sizi kirmak istemiorum degerli Akor ve halit-hocam ama bu ritimleriniz 5 para etmez. Yani bukadar tavsiye etmenize göre daha kaliteli ve iyi birseykler bekledim acikcasi. bunlar benim kulanmadigim diger 100 ritimlerim gibi, hic bir farki yok. Ne oyun havasi ritimi var ne slow dans, bir cins ritimler. Ben bu ritimleren birsey basliyamadim ama yinede emeye saygi duymak lazim. Yinede ellerinize saglik.
sana yürekten katılıyorum cankut kardeş......bu ritimler va7,g-70,g-1000 ve diğer roland orglarından proğram ile tek tek dinlenerek g-600 e uyanlar seçilmiştir.çok uzun çalışma ve emek harcanmıştır.yeni revizyon 2011 ritimlerini bitirmiştim ancak elime 10000 adet e-80 ve g-70 ritimleri geçti.müsait zamanda bunları tek tek dinleyip g-600 e uyanları siteye gönderecem halit kardeşimle.bu sefer gerçekten güzel ve kalıcı bir çalışma olacak.ama malumunuz 10000 ritim tek tek seçmek biraz sürecek.gerçi paylaştığım arşivde aşağı yukarı aynı sayıda ritim vardı.yeni arşivde özellikle batı ritimleri müthiş.slow,pop,disko,rumba vs.çok sesli ritimler mevcut.kısmet olursa göndereceğim 2011 g-600 arşivi güzel bir paylaşım olacak.saygılar.....
g-600 bir tutku oldu bende.elimdeki 4.roland g-600.doğrusunu söylemek gerekirse yaz başına kadar pa80 vardı elimde ama aklım gene roland da kalınca sattım korgu aldım tekrar g-600 ü.ev kullanıcısı olduğum için işimi çok rahat görüyor.bugün aslanhan da metin elektronikte ekran değiştirdim.aletin içine bakma fırsatım oldu.kemik gibi alet.kolay kolay arıza yapmaz.parçaları çok ucuz.hangi orgun ekranını 50tl.ye değiştirirler.benim hatamla (ekrana ve alt siviçlerine bol bol yağlı kontak sıkıp 2 ay kullanmadan bırakmıştım)bu arıza oldu zaten.ekran çok sağlam,kalın camla korunuyor.2011 çalışması bundan önceki mevcut arşive eklenen ritimler türkiyede çok kullanılan slow,pop,disco,rhumba vs.çok kaliteli bol miktarda ritimlerden meydana gelmektedir.arşiv içersinde ayrıca çok kaliteli şarkı ve oyunhava midileri ile g-600 de kullanılan proğramlarda bulunacak.bence bundan sonra yeni bir güncellemeye gerek kalmayacak.tek problem ben siteye atamıyorum.kafam basmıyor.halit hocanın yardımıyla ona mp3 halinde gönderip siteye attırıyordum.eğer sen de yardımcı olabilirsen sana göndereyim sen siteyle paylaş arkadaşların işi görülsün.bayağı kolayladım arşivi.msn gönder ben kabul edeyim.sonra sen tarif edersin sana gönderirim.halit hocanın egeden döneceği yok....saygılar...