Akor&Halit Hoca'dan Seçme G-600 Ritmleri (link yenilendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Akor&Halit Hoca'dan Seçme G-600 Ritmleri

@akor hocam linkler ölmüs indiremedim, elinizde varsa rica etsem tekrar upload edebilirmisiniz ?

Saygilarla
Ugur

1995-2011 arası g-600 için hazırlanmış tüm ritim ve seslerden seçip arşivlediğim son çalışmam bitti.sitemiz üyesi cankut ile siteye göndericem ben hazırım.kısa bir süre içersinde sitemizde olacak.bu org için artık yeni çalışmalar yapılmadığından g-600 kullanan arkadaşlar muhakkak arşivlerine koysunlar.son derlemem olacak.sitemizde daha önce paylaştığım arşiv ile yeniler bir arada.mb.tı çok diye indirmeyenler bence çok şey kaybeder.benim gibi g-600 hastası arkadaşlar için çok gerekli.ayrıca çok özel oyunhava ve şarkı midileriyle birlikte bu org için lazımlı proğramları da veriyorum.ben siteye gönerme işini beceremediğimden arkadaş yardımcı olacak.saygılar.....

Sabırsızlıkla bekliyorum.:)

1995-2011 arası g-600 için hazırlanmış tüm ritim ve seslerden seçip arşivlediğim son çalışmam bitti.sitemiz üyesi cankut ile siteye göndericem ben hazırım.kısa bir süre içersinde sitemizde olacak.bu org için artık yeni çalışmalar yapılmadığından g-600 kullanan arkadaşlar muhakkak arşivlerine koysunlar.son derlemem olacak.sitemizde daha önce paylaştığım arşiv ile yeniler bir arada.mb.tı çok diye indirmeyenler bence çok şey kaybeder.benim gibi g-600 hastası arkadaşlar için çok gerekli.ayrıca çok özel oyunhava ve şarkı midileriyle birlikte bu org için lazımlı proğramları da veriyorum.ben siteye gönerme işini beceremediğimden arkadaş yardımcı olacak.saygılar.....

Hocam eğer ihtiyaç olursa bende yardımcı olabilirim.?

biraz önce tüm arşivi cankut arkadaşa gönderdim yardımı sayesinde.siteye kalıcı olacak.artık bu orgu yaşatmak isteyen gençler bu arşive ek yaparak daha da zenginleştireceklerini umuyorum.başka hiçbir sitede bu arşiv yok.toplam 490 mb lık bir arşiv.bu orgu kullananlar mb ta bakıp indirmemezlik etmesinler.bu benim tavsiyem.dükkanı kapatıyorum he he...saygılar...

arşivin ismi--AKOR HOCADAN ROLAND G-600 İÇİN 1995-2011 SEÇME ARŞİV--bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar tek tek dinlenerek en iyilerinden bu arşiv oluşturulmuştur.bu çalışmaları yapan üstadlara sonsuz teşekkürler ediyorum.saygılar...

hocam 490 MB degil 490 TerraByte olsa da muhakkak indirecegim.
95-99 Senelerinde G-800 kullanmistim, uzun aradan sonra tekrar müzik istah'im kabardi ve ikinci el olarak tekrar aldim bu Org'u. Lakin ne aklimda dogru dürüst ayarlari kaldi, nede Elle tutulacak Performans ritim yada Midileri, yanlis hatirlamiyorsam bu Org icin Performans ayari icin de PC Programi vardi ve onu kullaniyordum.

Yani uzun lafin kisasi isimize cok yariyacak. Indirdigim zaman benim Serve'e de ekler paylasima sunarim, ne kadar cok link o kadar saglam olur düsüncesi ile.

Tekrar tekrar tessekürler, Emegine saglik

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler tango.dileğim bu orgun daha uzun süre değerini koruması.bundan sonrası daha önce de söylediğim gibi artık siz gençlere kalmış.teknik konularda herkes bildiğini paylaşırsa arşiv daha da faydalı olur.böyle bir çalışmam da vardı çeşitli sitelerden topladığım.ama laptopa virüs girince formatta hepsi gitti.neticede bu arşivi cankut kardeşime gönderdim.yakında siteye gönderecek.....

Akor Hocam paylaşımı ne zaman başlatacaksınız. :eek:

ben siteye gönderme işlemini bilmediğimdeden bu işi yapacak olan cankut adlı üyemize onun tarifleriyle kendisine gönderdim.işleri yoğun olabilir.ancak bu işin en garantisi izmitte oturan herhangi bir üyemiz gelip benim laptoptan siteye gönderebilir veya 1bg lık ta olur usb getirirse ona tüm arşivi yüklerim.o da siteye göndersin.arkadaşlar yaş 60 ve bu bilgisayar kullanmada fazla başarılı değilim.izmitte olan arkadaşlar 0537 961 54 15 ten beni arasınlar buluşup kendilerine sitemize göndermek kaydıyla g-600 arşivimi takdim edrim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...