Akor&Halit Hoca'dan Seçme G-600 Ritmleri (link yenilendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Akor&Halit Hoca'dan Seçme G-600 Ritmleri

üstadım izzet ups 89 yazıyor yükleyemiyorum...normalde 80 olması lazım değilmi g 600 için bahsediyorum bi baka bilirmisiniz...

arkadaşlar ben bu ritimleri indiremedım ya program ınıyo kuruyom gerısını beceremedım uye falan oldum ama elınızde varsa ındırmışsenız eger bana meil atarmısınız acaba umit_kaynak@hotmail.com teşekür ederım

arkadaşlar bi türlü indiremedim içime dert oldu bi yardımcı olun link e tıklıyorum istediğiniz dosya bağantısı gecerli değil yazıyo

İstediğiniz dosya bağlantısı geçerli değil. yazısı çıkıyor sürekli dolayısıyla indiremedim arkadaşlar yardım lütfen

beni ekleyin kendinize.....ben rolandcı halit hoca..........istediğiniz ritm veya çok set konusunda yardımcı olayım be a........rolandcihalithoca@hotmail.com.........o ritmleri akor arkadaş vermişti siteye sora ritmleri kaybettik.ama genelde çoğu mevcut.fakat en güseli özellikle g600-800-1000 kullanan arkadaşlara yardımım dokunur faslasıyla.

beni ekleyin kendinize.....ben rolandcı halit hoca..........istediğiniz ritm veya çok set konusunda yardımcı olayım be a........rolandcihalithoca@hotmail.com.........o ritmleri akor arkadaş vermişti siteye sora ritmleri kaybettik.ama genelde çoğu mevcut.fakat en güseli özellikle g600-800-1000 kullanan arkadaşlara yardımım dokunur faslasıyla.

Hocam sağol....Görünmüyorsunuz bu aralar.....G70 şe yazılımmı yapıyorsunuz....

arkadaşlar bi sıkıntı var indiremedim.istediğiniz dosya yolu geçersizdir diyor.siz nasıl indirdiniz lütfen yardımcı olurmusunuz.

HOCAM SİZİ MSN E EKLEDİM DR.cankut@hotmail.com kabul edersiniz....
tesekkürler...

İstediğiniz dosya bağlantısı geçerli değil. yazıyor arkadaşlar nasıl indirdiniz biri lütfen yazsın

o dosyalar artık silindi giitii be a.mesut kardeşim sen beni ekle
hem muhabbet ederis hem işine yarıyan nevaleler elbet vardır hem sen de hem bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...