• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Arif-Seni Çok Sevmiştim (Yeni bestem)

Cevap: Arif-Seni Çok Sevmiştim (Yeni bestem)

ses rengin ve süslemelerin güzel yolun açık olsun kardeş.

ses rengin güzel, şarkıda güzel fakat kullandığın ritim yanlış dostum. aynı parçayı vahde ritimi ile çalıp söylersen işte o zaman çok farklı olacaktır. çalışmalarında başarılar...

ses rengin güzel, şarkıda güzel fakat kullandığın ritim yanlış dostum. aynı parçayı vahde ritimi ile çalıp söylersen işte o zaman çok farklı olacaktır. çalışmalarında başarılar...

üstad ben bu parçayı a300 ile çaldım ve kalıp olarak çaldım.Daha temiz daha düzenli bir şekilde tekrardan beğenilerinize sunucam.Parçayı DÜZCELİ POPSTAR ERCAN'a da okutma ihtimalim var olmazsa ben okuyup size sunucam...

değerli yorumun için teşekkür ederim

saygılar...

Kardeşim temel var..Üstyapı için biraz eksik giderirsen diğer üstadların dediği gibi çok iyi işlere imza atacaksın..

arif kardeş sesinde çok güzelmiş maşallah,ellerine ağzına sağlık

arif kardeş sesinde çok güzelmiş maşallah,ellerine ağzına sağlık

Eyvallah Üstadım... Az kaldı hocam bu parçanın yenı halinin bitmesine,bittiğinde yayınlıycam burda...Su anda üzerine çalısıyoruz..Yeni halini dinlediğinizde benim bu çaldığımı hiç çalmamıs olarak kabul edıceksınız :D :D :D zaten ben bu kayıdı parçayı unutmıyım diye kalıp olarak çalmıstım :)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri