• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Arkadaşlar allah rızası için yardım.....!!!!!!

Cevap: Arkadaşlar allah rızası için yardım.....!!!!!!

beh pmp 3000 kullanımı en basit olan power mix lerden biridir.olayı çok abartmadan işe başla...önce kullanacağın kanalların bağlantısını yap...ör:1.2. kanallara laın ın lerine orgunu tak.mute anahtarına dikkat et açık kalmasın(ses kapanır).3.kanala mic gir.bu kanallarda baas,tiz ayarlarını yap...gelelim effect bölümüne:proğramdan istediğin fx i seç .fx maın(ana effect anahtarı)den effecti ayarla.sonra kilitle.3.kanaldaki mic na effectin ne kadar duyulmasını istiyorsan fx anahtarını o kadar aç.pan ı ortaya getir.mon 1,mon 2 kapalı kalsın...şimdi altda sağ taraftaki ana kontrollere gelelim.mon1,mon2 ve mono sürgüsünü kapat.fx in (effect in)sürgüsünü ortaya getir.maın sürgüsünden volümünü ayarla..diğer bütün anahtarları kapalı tutabilirsin...olay bu kadar basit...kolay gelsin...
ekualızer deki sürgüleri ortala(sıfırla)...kanallardaki bass tiz yetersiz kalırsa ekudan yükseltebilirsin...fakat fazla yük pik yapar,mümkün olduğunca küçük parametrelerle kullanmak doğru olur...

Moderatör tarafında düzenlendi:

7528.jpg

Resimde potların açık olduğuna bakma. Aynı zamanda resimde yazdıklarımı düzgün bir şekilde uygularsanız ve yavaş haraket edip panik yapmazsanız ne kadar kolay olduğunu görüceksiniz. Baya baya yardımcı olduğumu düşünüyorum.

7528.jpg

Resimde potların açık olduğuna bakma. Aynı zamanda resimde yazdıklarımı düzgün bir şekilde uygularsanız ve yavaş haraket edip panik yapmazsanız ne kadar kolay olduğunu görüceksiniz. Baya baya yardımcı olduğumu düşünüyorum.

sevgiler.selamlar dostum!daha ne yapacaksın ellerine sağlık!...:)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri