Arkadaslar xd9 almayı dusunuyorum onerırmısınz

• Konbuyu başlatan g600
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 35
  • Görünümler : 7K
Cevap: Arkadaslar xd9 almayı dusunuyorum onerırmısınz

ben ketron sx3000 alana kadar roland tan sonra a1000 pa55tr or700 gibi oyuncaklarla bir süre vakit geçirdim onlarda bahsettiğinis lesli mesli vardı ama o saçma efekt beni uyuz etmiştir zaten düğünlerdeki o bağlama sesinden nefret ederim iğrenç bir ses o yüzden ketron profesyonel özellikleriyle harika bir cihaz fakat ben xd9 u pek beğenmedim açıkcası alırsan sx3000 al xd9 un özellikleri kullanımı batı özellikleri çok kötü sx3000 ni birazcık uzaktan andırıyor oda türk özellikleriyle

sx3000 ile xd9 arasında pek fark yoktur. xd9 ile de süper batı müziği yapılır. Tünel müzk tarafından oluşturulan setlerde sx3000 ve xd9 için aynı sesler kullanılmıştır. Pek fark yoktur.

hayalım xd9 :) alıcam bakıcam.. tsk ederım

arkadaşım almadıysan hiç girme son sahibi olursun ...org güzel ama tutmuyu ....pa55 ile aynı paralrda satılıyo xd9 pa55 tende kat kat güzel bi alet ama buna rağmen pa55 öneriyorum... çabuk satarsın zarar etmessin düğüncüysen kullanımı rahat ......

ben pa55tr kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmem çok rezil bir org sound tahta gibi malzeme berbat xd9 ondan kat kat üstün bir aletti bende pa55 varken takas etmaye çok uğraşmıştım xd9 ile üste çok para istiyorlardı o yüzden yapamamıştm. bilginize

slm kardeş ben de xd9 16 mblık plus var satmayı düşünüyorum. yeni evlendim sıkışığım yoksa satmazdım. evde hobi amaçlı kullanıyorum. yani anlayacağın arada bi çalıyorum heves işte. her tarafı muayyerdir. fiyat 1700 tl. 0544 374 9191 numaram bu düşünürsen...

cok dedın kardesım bnm vercegem rakam 1100 tl baska veremem tsk.

1.100'e ne alıyorsun şaka bu herhalde! 1600-1700 den aşağıya temizini bulamazsın.

o zman biz yanlış bilgilendirilmişiz hata o arkdaşımızın. bnde bi hevesle almıştım programı ama sileriz artık

soundmaker arkadaşım...programı ben paylaştım ama sen yanlış kişinin mesajından alıntı yapmışsın..olacağını söyleyen kişi bilo ağa nick li arkadaş...ben ise aynen şunu yazmışım(kopyala yapıştır yapıyorum)

"maalesef snd dosyaları da ins dosyaları gibi hardware istiyor..bildiğim kadarıyla msp dosyaları X1 sd1 ve audya ile kullanılabiliyor"

konuyu incelersen göreceksin zaten..

1.100'e ne alıyorsun şaka bu herhalde! 1600-1700 den aşağıya temizini bulamazsın.

bnm gzel kardesım temızıde aynı trasıda 1100 den baqslıyo dolu ama tabı 2000 tl ısteyende var o ayrı :) ararsa ınsan bulur ılgıne tsk ederım