Audya 5 TR Yeni Demolar

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

bu zurnaya bittim ya tavuk gibi sesler çıkarıyor:)

ritimlerler çok güzel...bu orga güzel setler yapılabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar...

Bu "AUDYA"daki ritim saundu başka hiçbir cihazda yok , bambaşka...

Sesler de güzel ama ritimler düzeyinde değil sanırım.(Türk müziği enstrümanları için söylüyorum.)

Özetle , çok pahalı ama muhteşem bir cihaz...

Paylaşım için çok teşekkürler...

Çalışmalarda emeği geçenlere de teşekkürler...

evt aletın sound su ana kadar gelmış gecmıs en ıı sound baterıler muhtesem otesı bu kadar yakın olr orjınale fakat sesler yaramaz arkadaslar ve aletı bı turlu ısleyemedıler tr de bakın batı sound nasıl guzel gelıo 2.4 rıtımde loop sanırım kopma var yanı demeoler ii degl bence

Bariz bi şekilde Emo Tyros2 set bu, convert mi yapmışlar ? Ben Aslanhanda bir dükkanda görmüştüm 5 oktavlık bi Audya5 vardı geçenlerde ritim çalışması yapıyorlardı, yeni başladık felan demişti arkadaş, baya başarılı şeyler yapmışlardı. Bunların onlarla alakası bile yok.

demoların hepsini dinledim.. Benim nacizane görüşüm, bu haliyle ne tyrosun ne de 3x in yanından bile geçemez... bu kadar pohpohlanan alet Tam bir rezalet (bu haliyle ama) :S

bu zurnaya bittim ya tavuk gibi sesler çıkarıyor:)

zurna tavuk gibi ses cikariyorsa o zaman keman kapi gicirtisi gibi ses cikarir davul gok gurultusu gibi yani bir makina kotulenmek istendikten sonra her sese bir kulp takilir ... amac markayi yerden yere vurmaya calismak ise trombon fil gibi ses cikarir trompet gaz cikarma gibi gelir demi hocam? edi zurna esek anirmasi gibi gelir mesela hayatimda en cok nefret ettigim ses edi zurna benimde ...
saygilar

Bu cihazın hakkı kesinlikle bu değil.O kadar pahalı da olsa şu anki haliyle 3.000 TL ancak eder.Yoksa babalar gibi öttürür bizim üstatlar bu makineyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...