Audya 5 TR Yeni Demolar

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

vALLA ALET EMONUN DAVUL KİTLERİ ÇEVRİLMİŞ ALETE ......ACOMPANYALARI DEĞİŞTİRMİŞ İKİ TANE WAH GİTAR KOYMUŞLAR .....YAPILAN YATIRIMLARA YAZIK.....
ZURNAYA ATILAN ÇİF SAMPLİNG DE TUŞ HASSASİYETİ AYARLANMAMIŞ .....VELOCİTİY DE OLMAMIŞ BENCE VALLA BU FIRSAT BANA VERİLSEYDİ BEN NELER YAPARDIM AMA NEDENSE KİMSE ACOMPANYALARA DAVUL KİTLERİNE DİKKAT ETMİYOR .....BENDE RİTİM YAZMIŞTIM BATI AGIRLIKLI 8 MEASURE BASLAR WAH GİTARLAR ACUSTİC DAVUL KİTLERİ CANLI GİBİ GELİYORDU TUNELE GOTURMUŞTUM BEYENMEMİŞLERDİ
VALLA HAYAT DAVUL DAN 2-4 LUKTEN HALAYDAN İBARET DEĞİL BENCE ....
DEMOYU HAZIRLAYAN ARKADAŞIN ELLERİNE SAĞLIK...

Zurnacının karşısında limon yemişler sanırım :D sonra alışmış ama :)

ben yapilan demolara takilmiyorum önemli olan coskun ustanin dedigi yeniliklerin gelmesi yoksam alet güzel bu haliylede cok güzel set yapila bilinir

Eğer ketron audyayı illede zurna, e.bağlama sesi kullanarak halay, misket roman havası çalacam ve korgla mukayese yaparım diye alacaksanız hiç gerek yok.Alın pa80 yeter artar bile.....Bu söylediğim korg pa3x ve tyros 4 içinde geçerli.....Pa800 ve pa80 kullanan on bin kişinin yüzde biri mevcut ritimde farklılık yaratsa ki yaratıyorlar bu mevcut ritimleri en az yüz defa değişikliğe uğruyor. Bu kadar kullanıcı ritimine diğerleri erişemez. Paralı setlerden piyasada kırık olarak dolaşan CYM 1 set, baykal set ,emo set ve diğerlerini saymıyorum...Bu demolar batı tarzı çalmaya çalışan biri olarak beni tatmin etti. Audyanın farklılığı korg pa3x de yamaha t4 de olmayan wav gitar,davul ve bas eşliği...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hepsini dinledim ritimlerde kesilme var ritimler loop ritim ve nasılsa emo yazılımına benziyor sesler edit ister gücüm yetseydi audya 5 e alıp güzel bi set yapmak isterdim ama gücümüz tyros2 ye yetti şimdi onla uğraşıyorum tunel çalışanlarına saygılar inşallah alet en kısa zamanda olması gereken yerde olur zirvede yani

valla hiç uğraşmayın fuat kardeşimim akm sini alın ömür boyu kullanın sağlıcakla kalın fey music

AGA,ben cihazın bu haline beş kuruş vermem.seslere baksanıza resmen rezillikya,benim a300tr bundan on kat iyi valla

zurna tavuk gibi ses cikariyorsa o zaman keman kapi gicirtisi gibi ses cikarir davul gok gurultusu gibi yani bir makina kotulenmek istendikten sonra her sese bir kulp takilir ... amac markayi yerden yere vurmaya calismak ise trombon fil gibi ses cikarir trompet gaz cikarma gibi gelir demi hocam? edi zurna esek anirmasi gibi gelir mesela hayatimda en cok nefret ettigim ses edi zurna benimde ...
saygilar

vala usta ben bugüne kadar pa 800 olsun sx3000,xd9 olsun ne bilim yamaha tyros serileri olsun hiç kötülemedim çünkü bundan daha iyi oldukları kesin he sen bu aleti savunduğuna göre bu sesler kulağına çok iyi geldi alırsın bu aleti onu bilemem sonuçta zevk meselesi

olay orga set yapmak istemiyorlar cünki yapilan set kilitlenemiyor su an buda kimsenin isine gelmiyor yoksam istenilse gercek bir orkestra tadinda altyapi hazirlana bilinir ama suanki demolar benimde hosuma gitmedi ama zevk meselesi yapanin eline saglik

murak kitlenmesimi var bu set olayı yüzünden dehşet özelliklerde orgla hiç oluyor örnek tyros2 içinde toplasan 20 ritim 15 ses yapmışlar bunu 3 te kullanıyor 4 te kullanıyor allahınızı severseniz adam akıllı emo ve soner hariç kim uğraşmış bide ben uğraşıyorum alette set olmazsa bizim konya ketron bölge bayii gibi 6 yıldır sx3000 i ellerinde tutarlar bi kere set i ücretli olarak firma yaptırır seçer birini emo olur baykal olur yada ce daha çok set yapan ustalarımız var alır 10000dolar 15000 dolar alette peynir ekmek gibi satılır ama yok set yapayım satayım esskidi bunlar kime ne lazımsa gelin bana ben verim mezara o kadar sample gitmesin oke hemde BELEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...