Audya 5 TR Yeni Demolar

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

usta biz buraya konulan demolara bakıp yorum yapıyoruz güzel olmayan bir şeye güzel diyecek halimiz yok madem harika o harika şeyleri koyun görelim biz alate kötü demiyoruz demoya yorum yapıyoruz he bu sitede bende dahil olmak üzere birçok kişi bağlama zurna sesleri ile para kazanıyor kürt düğününde bu zurnayımı kullanalım batı çalana saygımız var ozaman zurnayla demo yapıp koymayın batı tarzı mükemmelse batı yapın ve alet çok pahalı biz bukadar para verip bu seslerimi kullancaz yazık değilmi .teşekkürler.

Dostum soylediklerinde haklısın lafım sana değil.. lafım bi alet çıktığında zurnası kötüyse o aletin tamamına kötü denmesi.. yok şu klavyenin zurnası buna on basar, benim zurnam senin zurnanı döver hesabının yapılması ve de hemen marka fanatikligi yapılması. evet adam buraya demo koymuş ona yorum yapalım korgun zurnası nasıl diye sormamışki adam

Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

Konuyu takip eden herkese selamlar!

Dinlediğiniz demolar Audya'ya yapılan ilk seslerin deneme demoları idi şuanda sesler tamamı ile değişti...

O yüzden demoları kaldırdım site yöneticisinden ricam konuyu artık kapatabilirsiniz...

Bu arada o demoları ben www.tunelmuzik.com sitesinde resmi bir şekilde yayınlamadım...

Set Bittiği zaman tüm ses ve ritimlerin demolarını toplu bir şekilde Mp3 - Tünel Müzik(buradan) yayınlayacağım!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...