- Enst.
- Yamaha YDP 131 Digital Piano
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar
1-Arkadaşlar bu ritmleri Audya'nın kapasitesini görün diye koydum
2-Fakat millet kendince iyi kötü yorumlar yapmış mademki bu işi iyi biliyorsunuz o zaman alın
Audya 5 kendiniz programlayın...
3-Alet daha ne yapsın bu org her orgun ritimini birebir okuyor...
4-Tyros 2'ye benzeten arkadaşlar var doğrudur ben zaten "BU ALET HER ALETİN KILIĞINA BÜRÜNEBİLİR" onu kanıtlamaya uğraşıyorum...
5-Audya alın hangi orgun ritimini beğeniyorsanız koyun daha ne söyleyeyim...
6-Aleti kötülemeyi bırakın artık çok iyi biliyorsanız alın alet kendiniz set yapın elinizi tutan yok...
7-Benim yapabileceğim sadece alete yeni güncelleme yaptırarak yeni özellikler ekletmek bunuda siz kullanıcıların kullanımına sunmak...Alırsınız Audya'nızı kendinize göre programlarsınız... herkesin müzik zevki farklı kimisi beğenir kimisi beğenmez, siz aletin özelliklerine bakın önce bu özelliklerin hepsini ben yaptırdım burada eğer beğeneceğiniz birşey varsa oda budur onun dışında yok ses şöyle yok ritim böyle deyip durmayın tekrar söylüyorum
"ALIN KENDİNİZ NE RİTİM İSTİYORSANIZ ONU KOYUN İÇİNE"
8-Burada acımasızca yorum yapmayın...
9-Başkada birşey söylemiyorum...EMEĞE BİRAZ SAYGI GÖSTERİN!!!
1-Arkadaşlar bu ritmleri Audya'nın kapasitesini görün diye koydum
2-Fakat millet kendince iyi kötü yorumlar yapmış mademki bu işi iyi biliyorsunuz o zaman alın
Audya 5 kendiniz programlayın...
3-Alet daha ne yapsın bu org her orgun ritimini birebir okuyor...
4-Tyros 2'ye benzeten arkadaşlar var doğrudur ben zaten "BU ALET HER ALETİN KILIĞINA BÜRÜNEBİLİR" onu kanıtlamaya uğraşıyorum...
5-Audya alın hangi orgun ritimini beğeniyorsanız koyun daha ne söyleyeyim...
6-Aleti kötülemeyi bırakın artık çok iyi biliyorsanız alın alet kendiniz set yapın elinizi tutan yok...
7-Benim yapabileceğim sadece alete yeni güncelleme yaptırarak yeni özellikler ekletmek bunuda siz kullanıcıların kullanımına sunmak...Alırsınız Audya'nızı kendinize göre programlarsınız... herkesin müzik zevki farklı kimisi beğenir kimisi beğenmez, siz aletin özelliklerine bakın önce bu özelliklerin hepsini ben yaptırdım burada eğer beğeneceğiniz birşey varsa oda budur onun dışında yok ses şöyle yok ritim böyle deyip durmayın tekrar söylüyorum
"ALIN KENDİNİZ NE RİTİM İSTİYORSANIZ ONU KOYUN İÇİNE"
8-Burada acımasızca yorum yapmayın...
9-Başkada birşey söylemiyorum...EMEĞE BİRAZ SAYGI GÖSTERİN!!!
Moderatör tarafında düzenlendi: