Audya 5 TR Yeni Demolar

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

1-Arkadaşlar bu ritmleri Audya'nın kapasitesini görün diye koydum
2-Fakat millet kendince iyi kötü yorumlar yapmış mademki bu işi iyi biliyorsunuz o zaman alın
Audya 5 kendiniz programlayın...
3-Alet daha ne yapsın bu org her orgun ritimini birebir okuyor...
4-Tyros 2'ye benzeten arkadaşlar var doğrudur ben zaten "BU ALET HER ALETİN KILIĞINA BÜRÜNEBİLİR" onu kanıtlamaya uğraşıyorum...

5-Audya alın hangi orgun ritimini beğeniyorsanız koyun daha ne söyleyeyim...

6-Aleti kötülemeyi bırakın artık çok iyi biliyorsanız alın alet kendiniz set yapın elinizi tutan yok...

7-Benim yapabileceğim sadece alete yeni güncelleme yaptırarak yeni özellikler ekletmek bunuda siz kullanıcıların kullanımına sunmak...Alırsınız Audya'nızı kendinize göre programlarsınız... herkesin müzik zevki farklı kimisi beğenir kimisi beğenmez, siz aletin özelliklerine bakın önce bu özelliklerin hepsini ben yaptırdım burada eğer beğeneceğiniz birşey varsa oda budur onun dışında yok ses şöyle yok ritim böyle deyip durmayın tekrar söylüyorum
"ALIN KENDİNİZ NE RİTİM İSTİYORSANIZ ONU KOYUN İÇİNE"

8-Burada acımasızca yorum yapmayın...

9-Başkada birşey söylemiyorum...EMEĞE BİRAZ SAYGI GÖSTERİN!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

elektroda yıkıyor ortalığı yıkıyor...koptum yaw..:D..

utanmadan bide veriyolar ya buraya bilincliyiz artık benim or 700 buna 700 basar

ben kolay kolay yorum yapmam ama emek hırsızlarıkadarsenin gibi birboktan anlmayan yaada anlyıpy müzisyenin cebindeki zor sartlarda kazandıgı parayı calmaya alet olanlarıdesefle kınıyorum bu dinledigimiz ses ve rtimlreri kınıyorum yazık yazık söyletmen beni

sunuda sölüm aslında senin gibi adamlara kırılmaz sopa ile sopa atmak lazım müzisyen arkadaslar bilir ne demek isdedigimi uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa len kandıralacak adam yok bu sitede cakal

valla ben onu bunu bilmiyorumda korg ne yaptıda en çok satan klavye oldu onu çözemedim pa80 sample ilk çıktığı zamanları biliyorum o zaman 8mb ketron x1 le 1999 yılında pa80den daha eski vede korg lar sağlam olmamalırna ragmen peynir ekmek gibi oldu bunu neye borçlular çözemedim tüm klavyeler güzel klavyeyi klavye yapan settir
bu arada coşcoş hocam ses editlerken sentez sistem kullanırsanız daha iyi sesler elde edersiniz mesela frekans olayı mesela korg ta saw sesinden tyrosta soft r&b sesinden user keman yapıyoruz çok güzel oluyor diyorum işte gücüm yetse alır aleti bomba yapardım ama gücüm yetmez şimdilik tyros2 ve triton devam

1-Arkadaşlar bu ritmleri Audya'nın kapasitesini görün diye koydum
2-Fakat millet kendince iyi kötü yorumlar yapmış mademki bu işi iyi biliyorsunuz o zaman alın
Audya 5 kendiniz programlayın...
3-Alet daha ne yapsın bu org her orgun ritimini birebir okuyor...
4-Tyros 2'ye benzeten arkadaşlar var doğrudur ben zaten "BU ALET HER ALETİN KILIĞINA BÜRÜNEBİLİR" onu kanıtlamaya uğraşıyorum...

5-Audya alın hangi orgun ritimini beğeniyorsanız koyun daha ne söyleyeyim...

6-Aleti kötülemeyi bırakın artık çok iyi biliyorsanız alın alet kendiniz set yapın elinizi tutan yok...

7-Benim yapabileceğim sadece alete yeni güncelleme yaptırarak yeni özellikler ekletmek bunuda siz kullanıcıların kullanımına sunmak...Alırsınız Audya'nızı kendinize göre programlarsınız... herkesin müzik zevki farklı kimisi beğenir kimisi beğenmez, siz aletin özelliklerine bakın önce bu özelliklerin hepsini ben yaptırdım burada eğer beğeneceğiniz birşey varsa oda budur onun dışında yok ses şöyle yok ritim böyle deyip durmayın tekrar söylüyorum
"ALIN KENDİNİZ NE RİTİM İSTİYORSANIZ ONU KOYUN İÇİNE"

8-Burada acımasızca yorum yapmayın...

9-Başkada birşey söylemiyorum...EMEĞE BİRAZ SAYGI GÖSTERİN!!!

arkadaşım kusura bakma ama her şeyi yaptırırken bu aletin en büyük eksikli olan efekt olayını unutmuşsun. efekler rezaler resmen o ne phaser öyle yamaha a 1000 deki bile buna bin basar.demodaki elektroyu icra eden arkadaş güzel çalmış elektronun tınısıda güzel ama o rezil phaser efekti milletin dalga geçmesi için yeterli sebep sanırım.millet arkadaşın dediği gibi salak değil artık bir yerini süper yapıpta diğer yerini yarım yamalak yapam kakalıyam gitsin hesabı yok artık .yapacaklarsa adam gibi yapsınlar hepimiz alalım hangi çağda kalmış etekle para dökeceksin 64 mb hafızalı sampler aleti alacaksın.16 yıl önceki wk da bile 40 mb vardı.hadi ramdanda geçtik ama iallada efekt rezilliğinin düzeltilmesi şart. ben bu aleti alcaktım sırf efekt yüzünden almadım efektleri çok berbat zaten seslerin kötü çıkmasıda efekt olayından bu aletin efekt eksikliğini gidermeden ne yaparsanız yapın boş rtiim konusu bir şekilde halledir loop olayı hd den okuyor ama ses olayı efektler adam gibi olmadan ne yaparsan yap düzgün çıkmaz.SAYGILAR MİNCEL

Moderatör tarafında düzenlendi:

coşcoş sen emek için yada paylaşım için yapmamışsın ki dostum bu kaydı aletin pazarlamasını yapmaya çalışıyorsun. Ve kusura bakma senin alet bu haliyle pek ilgi çekici değil. Bence iyi satış yapmak istiyorsanız gerçekten emek vermeniz gerekir.

sunuda sölüm aslında senin gibi adamlara kırılmaz sopa ile sopa atmak lazım müzisyen arkadaslar bilir ne demek isdedigimi uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa len kandıralacak adam yok bu sitede cakal

Ben burada şahsım ve Tünel Müzik adına hiç kimse için hakaret içeren bir yazı yazmadım....

!!!Saygı sınırlarını aşmayın lütfen!!!...

Yapılan işi beğenirsiniz yada beğenmezsiniz saygı duyarım fakat hiç kimsenin, kişi yada kurumlara hakaret etmeye hakkı yoktur...

Son olarak şunu belirtmek istiyorum;

"Tünel Müzik" her türlü fikir alışverişine açıktır...

Ürünlerimiz ile ilgili ; fikir ve önerilerinizi saygı sınırları içerisinde belirtiniz, aksi taktirde daha öncede belirttiğimiz gibi hakaret edenler hakkında; kişi ve kurumlara hakaretten "Tünel Müzik" olarak yasal işlem başlatılacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...