Audya 5 TR Yeni Demolar

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Audya 5 TR Yeni Demolar

şuan trinity moss sesleri yapıyorum ses editinde bitiyor bütün iş ben demiştim coşcoş beye uygun fiyata verin çalışmalarım olsun ama audya alamadığım için şuan tyros ve trinity çalışmalarım var ayrıca ribbon şart

kalleş dünyadaki yaylı en berbat yaylı aboooow editi çok kötü

:) audya dedikleri buysa... a1000tr gibi elektro ya :D gülecek halim yoktu..Vahde ritmi bile bi dandik.Ben a300tr'm ile bu ritimlerden çok daha güzel ritimler ve sesler yapıyorum efektlerle.. bu alet etiketini haketmiyor ve ritim ayarsız..Uğraşılmadan piyasaya çıkan bi alet.. paranıza yazık

Tünel müzik yetkilisi Aranızda katılım yapıyor sorularınızı yanıtlıyor.. seviyesiz mesaj yazanlar uzaklaştırılıyor.. eleştirininde dozu vardır olumlu olumsuz mesaj yazmayı öğrenemeyenlere sitemizde yoktur.

arkadaşlar aletin önce kendi içerine bakın elekro zurna falan zaten yapılır bu alete..yapamamışsalar aletin günahı ne..alet süper alet sampleleri kötü diye alet kötü değil audyo 5 gerçekten müthiş alet..zaten işi bilen müzisyen aleti istediği gibi işler istediği sesleri ritimleri elde eder..ama hazır set kullananlar herşeyim önümde hazır olsun diyenler elbette bu aleti almıyacak..bence aletin içerine bakın bu alet kötü alet değil süper bir alet

Üzerinde uğraşılırsa türk müziği içinde iyi olabilecek bi alet. bi alet zurnası ve ve elektro bağlaması ile değerlendirelemez. madem elektro bağlama ve zurnaya meraklısınız o zaman org çalmayın zurna calin. ben aleti canlı dinledim hatta mürhen kardeşim ile beraber denk geldi beraber denedik batı tonları mükemmel aletin. timur abi yorumun için teşekkürler. a300 ile kıyaslayan arkadaşlar bu yaptiginiz şahin ile ferrari kiyaslamak gibi birşey..

Ketrondaki bateri seslerine hayranım. Ketronda bateriler korgdan çok daha üstün. Alet için adam akıllı bir set yapılsa piyasada önemli bir yere gelir diye düşünüyorum.

Bence orglara detaylı bir ekolayzır koyulmalı.Ritmleri ve sesleri limiter, compressor, mid-low-hi gibi gruplarda ayarladık mı mesele abartılacak düzeyden kurtulmuş olur.KORG'daki global ayarlarda şahane olurdu bu.

Üzerinde uğraşılırsa türk müziği içinde iyi olabilecek bi alet. bi alet zurnası ve ve elektro bağlaması ile değerlendirelemez. madem elektro bağlama ve zurnaya meraklısınız o zaman org çalmayın zurna calin. ben aleti canlı dinledim hatta mürhen kardeşim ile beraber denk geldi beraber denedik batı tonları mükemmel aletin. timur abi yorumun için teşekkürler. a300 ile kıyaslayan arkadaşlar bu yaptiginiz şahin ile ferrari kiyaslamak gibi birşey..

usta biz buraya konulan demolara bakıp yorum yapıyoruz güzel olmayan bir şeye güzel diyecek halimiz yok madem harika o harika şeyleri koyun görelim biz alate kötü demiyoruz demoya yorum yapıyoruz he bu sitede bende dahil olmak üzere birçok kişi bağlama zurna sesleri ile para kazanıyor kürt düğününde bu zurnayımı kullanalım batı çalana saygımız var ozaman zurnayla demo yapıp koymayın batı tarzı mükemmelse batı yapın ve alet çok pahalı biz bukadar para verip bu seslerimi kullancaz yazık değilmi .teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...