merhabalar arkadaşım audyadaki en büyük fark zaten ketrona has naturel temiz sound ritimler ses kalitesinden ödün vermeksizin canlı looplardan oluşuyor piyasadaki en favori sesler hazırlandı amza tairowdan tut spirosa kadar ceyhun çelikten solo tarzı sesler ve tabiki çok kaliteli sampler sesler yani xd9 sx 3000 convert muhabbeti yok herşeyi sıfırdan yapıyorum ayrıca audyada loop ritim için mb problemi yok 80 gb yeterli sanırım çünki ritimleri direk harddiskten okuyor bunun yanında istedigin melodik bir loopu key tunes özelligi sayesinde anında istedgin tuşa aktarabiliyorsun böylece melodik looplar içinde hafıza kaygısı yaşamaya gerek yok ayrıca dj loop özelligi ile bir ritim düşün variation a b c d mp 3 ü ritim mantıgında kaydedip çaldırabiliyorsun ve sayamadıgım bir çok şey efekt olayına gelince diger ketron modellerindeki efekt kısırlıgı audyada yok gayet iyi ama şuda bir gerçekki piyasada eni iyi efekt prosesöre sahip olan tek bir org var oda tartışmasız korg tur zaten korgun tek begendigim artısı efekt prosesörüdür son olarak şunu söylemek istiyorum kim ne derse desin orglar arasında en iyi sound ketron audyadadır herşey tertemiz anlaşılır dolgun ve net daha ne olsun .d sevgilerimle TAŞKIN AKGEYİK