• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

audya nihayet yaza tamam

Cevap: audya nihayet yaza tamam

valla süper olur.korgun eline kaldık resmen sürekli o teneke alete mahküm kalmak kadar acı bi durum yok.gerçi ben ketron kullanıyorum ama.yeni org alacak olsam ketronun yeni bi modeli yok orta sınıf.audyanında setleri yok.kalıyorsun korgun eline. keşke xd9 x1 sx3000 içinde sürekli yeni setler falan yapılsa

sevgili whırpor kardes italyadakilerin ikinci bir dil bilmesi çok mu imkansız türkiyedekilerin ingilizce bilmesi gibi .d ben fransızca biliyorum italyanca maalesef bilmiyorum sorduk fransızca biliyormusunuz diye evet dediler bende sorunları fransızca yazarak gönderdim sevgilerimle...

Çok konuşuldu bu konular sadece konuşuldu ama,icraat bundan ibaret,isterim ki olsun piayasaya renk gelsin ama bugün Audyayı Türkiyede kaç kişi kullanıyor ? diyelim ki sizin setiniz piyasaya bir canlılık getirdi bundan sonra Audya yı kaç kişi daha alır ? Ketronun karizması Tünel müziğin sayesinde yerlerde bu kadar yeni cihazın çıktığı bugünlerde Ketronun eski imajını sağlaması sizce nasıl mümkün olabilir? Audyanın sıfır fiyatını 4000 tl bile etseler artık çok zor ,vatandaş kullanıcıya açık cihaz istiyor istediği gibi sampler seslerini kitlerini vsvs kendi yüklemek istiyor Audya sizce bunu yapabilecekmi ? saygılar.ha bide unutmadan şunu yazayım ne ses kartıymış bu böyle millet yıllardır peşinde.

Çok konuşuldu bu konular sadece konuşuldu ama,icraat bundan ibaret,isterim ki olsun piayasaya renk gelsin ama bugün Audyayı Türkiyede kaç kişi kullanıyor ? diyelim ki sizin setiniz piyasaya bir canlılık getirdi bundan sonra Audya yı kaç kişi daha alır ? Ketronun karizması Tünel müziğin sayesinde yerlerde bu kadar yeni cihazın çıktığı bugünlerde Ketronun eski imajını sağlaması sizce nasıl mümkün olabilir? Audyanın sıfır fiyatını 4000 tl bile etseler artık çok zor ,vatandaş kullanıcıya açık cihaz istiyor istediği gibi sampler seslerini kitlerini vsvs kendi yüklemek istiyor Audya sizce bunu yapabilecekmi ? saygılar.ha bide unutmadan şunu yazayım ne ses kartıymış bu böyle millet yıllardır peşinde.

diğer markaların ses kartı varda noldu.ketrondan iyi sesmi yapabildiler.sesler gerçekçimi. roland bile sample olmadan onların samplesinden daha gerçekçi sesler çıkarıyor

muzik38 sen tüneldemi çalışıyorsun,bari tereciye tere satma,tamam ketron güzel cihaz vs vs ama artık teknolojinin gerisinde kalmıştır,ben ses kartı dediğimde sen ne anladın acaba ?
sana tavsiyem her konuya bilip bilmeden zıplama hoca.

muzik38 sen tüneldemi çalışıyorsun,bari tereciye tere satma,tamam ketron güzel cihaz vs vs ama artık teknolojinin gerisinde kalmıştır,ben ses kartı dediğimde sen ne anladın acaba ?

Siz ne kadar terecisiniz Okan bey? ve teknolojiden ne anlıyorsunuz?
ve de son olarak uslubunuz ne kadar vahim!!!

önce merakınızı gidereyim;aslında kimsenin peşinde olmadığı ses kartı Atmel Firmasının ürettiği Dream Sound Card PCI08 DK..ketronun ins formatı bu kartlarla üretiliyor..bu kartla üretilen sample sesler ketronun ins formatına çevriliyor..pahalı bir kart olduğu için bireysel kullanıma yönelik değil .. Ketron İtalya Disbrütörlerine birer tane veriyor..Tünel müziktekinin başına geleni ben biliyorum..sizin bilmenize gerek te yok..o yüzden yenisi gelmiştir...

Geri kalmış dediğiniz Audya 3 yıldır harddisk streaming yapıyor ve bunu yapan başka bir org yok biliyormuydunuz?

yine geri kalmış Audya 3 yıldır 400 tane ritmi fabrikadan çıkışlı olarak wave loop olarak veriyor duymuşmuydunuz? bunu bu yıl çıkan yamaha s950 ancak 25 adet (ki bir çoğu sadece cymbal yada tef loopları) sağlayabildi...

geri kalmış Audyada 6 kanal separate out vardır ayrıca 76 tuş modelinde spdif out vardır..

özürlü audyada 64 mb ram standart gelir 192 mb a kadar upgrade edilebilir multi sampling formatında sample edilmiş ses yazılabilir..ins formatında fabrikasyon ses kullanılabilir...

Teknolojik özürlü audyada 360 mb pcm rom vardır.

hiç akumpanya yazılmamış bir loop/pattern e bass dahil 6 kanal akumpanyanın
hiç bir kayıt işlemi olmadan hemde canlı kaydedilimiş enstrumanlarla altyapı olarak ayarlanabildiğini hiç duydunuzmu??

her neyse hiç tarzım değildir ama; bence siz tere satmaya devam edin!!!

sayın doni kimseye tere satmaya niyetimde yok işimde olmaz,siz neden bu kadar alındınız onu anlayamadım bugünlerdede herkez ne kadar alıngan,herkeze tek tek izahmı etmem gerekiyor acaba yazdıklarımı iyi okuyun ondan sonra yorum yazın diye,ben o arkadaşa tereciye tere satma derken ketron audyadan değil Xd 9 dan bahsetmiştim ama siz Audyadan basettiğimi zannetmişsiniz,audya kullanmadım ki bileyim veya yorum yapayım,bilmediğim bi konu hakkında yorumda yapmam zaten,bide bu muzik38 in sağa sola bilmeden ve bazı cihazlara karşı antipatik yazılarını okudunuzmu ?zannedersem okumadınız,insanlar uslub dan trazlarından bahseder ama ne hikmetse iş kendilerine gelince ver yansın ederler bide size tavsiyem insanları tanımadan yargılamaya kalkmayın neyse size sizin tabirinizle Teknolojik özürlü auyanızla mutluluklar umarım alınmamışsınızdır.

Lütfen yorumlarda kullandığımız usluplara dikkat edelim ve polemik yaratacak yorumlardan kaçınalım...

sen üslubunu düzelt öyle cevap yazayım sana. öyle zıplama falan gibi kelimeleri kullanman bikere abes.ben istediğim yere istediğim yorumu yazarım sen karışamazsın .ben en azından senin gibi bozuk bi üslup kullanmıyorum.