• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

audya nihayet yaza tamam

Cevap: audya nihayet yaza tamam

doni hocam
arkadaşa kullanıcıya açık bi org gönderelimde hünerini göstersin bakalım kaç tane set yapıyor kaç tane sample üretecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşa kullanıcıya açık bi org gönderelimde hünerini göstersin bakalım kaç tane set yapıyor kaç tane sample üretecek.

bu konu çok uzadı çocuk mantığı gibi, senin orgun benimkini döver muhabbetine gitmeye başladı,ayrıca tanımadığım insanlarla polemik yapmak huyum değil,bilgi birikimine gelincede o öyle klavye başında aklına geleni yazmakla, google amcadan kopyala yapıştırla olmuyor,yolunuz Aydına düşerse buyrun gelin hem tanışalım hem konuşalım,bu bu konuya yazdığım son mesaj kimse ile bilmem ne yarıştıracak vaktim yok sizlere hayırlı günler.

bu konu çok uzadı çocuk mantığı gibi, senin orgun benimkini döver muhabbetine gitmeye başladı,ayrıca tanımadığım insanlarla polemik yapmak huyum değil,bilgi birikimine gelincede o öyle klavye başında aklına geleni yazmakla, google amcadan kopyala yapıştırla olmuyor,yolunuz Aydına düşerse buyrun gelin hem tanışalım hem konuşalım,bu bu konuya yazdığım son mesaj kimse ile bilmem ne yarıştıracak vaktim yok sizlere hayırlı günler.

hocam meğer öyle ozaman giripte konuya yok ketron bitmiş yok geride kalmış audyayı kimse almaz ketron yerlerde yazıpta burda proje yapan arkadaşların çalışmalarına çomak sokmayalım lütfen. yoksa bizim amacımızda laf yarıştırmak değildir.senin gibi davranıp konuştuğu üslupla karşısındaki insanın sinirini hoplatan kişiler yüzünden sitede ne kadar ketroncu varsa yarısı banlanmış.

arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok kimse kalp kırmasın.. olgun, ağırbaşlı, işini bilen müzisyenler olduğunuzu uutmayın kalitenizi dşürmeyin lütfen. bu konu tartışılacak bir konu değil. ketronun müzikaliteside malzeme kaliteside herkez tarafından aşikar. burada audya5 için olumlu işler yapmaya çalışan bir ustanın müjdesi söz konusu gerisi boş. saygıda kusur etmeyen herkese saygılarımı sunarım.
ayrıca: banlanmak ketronculara özel bir durum olamaz. site kurallarını ihlal eden herkez doğal olarak banlanır :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevgili arkadaşlar bu tür şeyler için tartışmayınız lütfen hepimiz meslektaşız kardeşiz konuya şöyle bir açıklama getirmek istiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz aletin satış fiyatı sabittir 7000 tl ayrıca güzel şeyler herzaaman için pahalıdır isteyen alır istemeyen almaz her firmanın kendine has bir çalışma mantıgı vardır diger markaların efekt prosesör olmadan sample soundları ortada kim ne derse desin ketronun sample kalitesi diger aletlerin hiçbirinde yoktur . kullanıcıya açıklık konusuna gelince audyada herşeyi yapabiliyosunuz aslına bakarsanız kullanıcıya en açık alet audyadır diger markalarda usb ye verilen paralara yazık gunah usb olmadan alet birşey ifade etmiyor öyle degilmi zaten biz sizler için en iyi kitleri en iyi sesleri yapıyoruz ritim yazmak istiyorsanız yazın sampler sesleri edit yapıp kendi tarzınızda kaydedin ha yetmedimi set cıktıktan sonra tunel müzige ne istediginizi söyleyin 1 hafta geçmeden sizler için hazırlayalım elinizde olsun allahın izniyle çok yakında ketroncular gayet mutlu olcak tüm müzisyen arkadaşlara sevgilerimle TAŞKIN AKGEYİK

Gerçekten çok güzel bir haber. Ketron soundunu özleyenler ve o tadı alıpta başka klavyelerde o tadı bulamayanlar için alternatif olacak inşallah. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım en kısa zamanda sonuçlanır...

Set ile ilgili bir gelişme yok mu hala?
Umudumuz yok gerçi de buraya yazılıyor çiziliyor diye merak içindeyiz.

bugün teknik servisden hamit beyle görüştüm.önümüzdeki ay bombayı patlatıcaz dedi.bekleyelim görelim arkadaşlar.

bugün teknik servisden hamit beyle görüştüm.önümüzdeki ay bombayı patlatıcaz dedi.bekleyelim görelim arkadaşlar.

Bu önümüzdeki aylar'da gelmek bilmedi bir türlü..
Neyse inşallah dedikleri olur da bir bomba patlar. (Önümüzdeki ay)