Audya türk ritm demoları

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K

doni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.duobombastic.com
Enst.
Audya & SD1
aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz...audio style olanlar looplarla yapılmıştır..ins style yazanlar ins formatındaki davul setleriyle yapılmış convert edilmiş ritmlerdir..

Loop ritmler tünel müzik imalatıdır..ben sadece biraz editledim..diğer ritmler kendi konvertimdir (xd ve sx serisinden)...

şu anki haliyle yaklaşık 30 adet loop ritm, 200 civarında ise normal setli ritm var..yaklaşık 100 adet türk sesi mevcut ayrıca 15 adet xd ve sx seisi davul seti var..

Lütfen paylaşım istemeyiniz..her ne kadar "bu nevaleleri bana tünel müzik vermemiş" olsada emeklerine saygı ve ticari bir konu olduğu için kesinlikle paylaşım yapılmayacaktır

demolar aşağıdaki linkten dinlenebilir
Duo Bombastic

Cevap: Audya türk ritm demoları

Mp3 ler dinlenemiyor.....

bende biraz önce farkettim.. kodlamada hata yapmışım (küçük/büyük harf :( ..şu an düzgün...hallettim...

Teşekkür ederim. Dinledikten sonra yorumumu yazacağım. Bu arada yeni USB sesleri yükledinizmi.. nasıl...Yeni çıkan 128 Mb ram aldınızmı...Ritimlerde kullanılan INS format davul sesleri yenimi yoksa SD1 e hazırlananlardanmı....

Teşekkür ederim. Dinledikten sonra yorumumu yazacağım. Bu arada yeni USB sesleri yükledinizmi.. nasıl...Yeni çıkan 128 Mb ram aldınızmı...Ritimlerde kullanılan INS format davul sesleri yenimi yoksa SD1 e hazırlananlardanmı....

2010 da çıkan usb update yüklü..bu sene çıkan da ise yeni ses yok ritmler var sadece..şeker bayramından önce sipariş vermiştim..önce yanlış geldi..sonrasında ise Tünel müzik ve Ketron italya arasındaki bir anlaşmazlık yüzünden gümrükde kaldı ve geri gitti..şimdi Almanya yada Fransa üzerinden getirmeye çalışacağım..

ram için şu an bir ihtiyaç duymuyorum üzerindeki 64 mb yetiyor..zaten audio ritmleri harddisk streaming yaptığı için çok gerek de yok..

Bu insler yeni..zaten sd1 in olanları okumuyor maalesef..bunlarda XD ve SX serisinden çevrilmiş..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ritim ve sesler iyi ama audyanın batı ses ve davulları seviyesine çıkamamış....Biraz kayıt kalitesinden de tam anlaşılamıyor gibi.....

Ritim ve sesler iyi ama audyanın batı ses ve davulları seviyesine çıkamamış....Biraz kayıt kalitesinden de tam anlaşılamıyor gibi.....

hocam kayıtlarda bir sorunmu duydun?ben evde monitörlerden sorunsuz duyuyorum..çok iyi bir sistemle kayıt edildiler (presonus fp10 ses kartı,cubase 5 ve tapco 10 inch referans monitörü var )

mp ler 320 kb/sn olarak convert edildi..

eğer bir sorun duyuyorsan bildirirsen sevinirim..yabancı forumlarada ekledim problemsiz olsun...teşekkürler

Videolar vardı sitelerde kardeşim..Vokaldeki bay kim? sen misin?

hocam kayıtlarda bir sorunmu duydun?ben evde monitörlerden sorunsuz duyuyorum..çok iyi bir sistemle kayıt edildiler (presonus fp10 ses kartı,cubase 5 ve tapco 10 inch referans monitörü var )

mp ler 320 kb/sn olarak convert edildi..

eğer bir sorun duyuyorsan bildirirsen sevinirim..yabancı forumlarada ekledim problemsiz olsun...teşekkürler

Kayıtlar 78 db. de kaydedilmiş. Kulaklık yükselticisi olmadan ses mat çıkıyor. Şimdi 92 db yapıp tekrar dinleyeceğim....
92 desibelde dinledim...
6/8 davul ritim ve sound mükemmel
4/4 halay iyi
Bajon iyi
Ins Demo 3 iyi
Geri kalanlar normal.....

Moderatör tarafında düzenlendi: