Audya türk ritm demoları

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K
Cevap: Audya türk ritm demoları

benim hiç hoşuma gitmedi bu ritimler halaydaki davul bence kötü şu ritimler aynı roland gw8 deki gibi çıkıyor hiç fark yok doğusunu batısını bilmiyorum sadece bu ritimlere bakarak söylüyorum benim görüşüm bu diğerlerine saygı duyarım

benim hiç hoşuma gitmedi bu ritimler halaydaki davul bence kötü şu ritimler aynı roland gw8 deki gibi çıkıyor hiç fark yok doğusunu batısını bilmiyorum sadece bu ritimlere bakarak söylüyorum benim görüşüm bu diğerlerine saygı duyarım

hocam o halay da çalan cihazın kendi davulu değil..bayaaa bildiğin wave kayıt gerçek davuldan..

neyse yinede saygı duyarım fikrinize ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

doni hocam en azindan 15 tane olan xd ve sx dram setlerini paylassaniz cok büyük yardimci olmus olursunuz saygilar

Merhaba...

Ben bir SX3000 kullanıcısıyım...

"AUDYA"nın türk müziği yönü daha gelişecek gibi görünüyor.Batı müziği yönünden zaten harika bir cihaz."Ketron"u ses yönünden değil ama ritim yönünden tek geçerim ; Ketrondaki ritim saundu hiçbir cihazda yok...

Teşekkürler bu güzel paylaşım için...

İyi bayramlar ; selâmlar...

ilk 4 demo kesinlikle yamaha or700v1 ritimleri aynı drum kit sadece akompanyadaki sesler farklı diğer4 ritim xd9 ritimleri

benim pek hoşuma gitmedi

Merhaba...

Ben bir SX3000 kullanıcısıyım...

"AUDYA"nın türk müziği yönü daha gelişecek gibi görünüyor.Batı müziği yönünden zaten harika bir cihaz."Ketron"u ses yönünden değil ama ritim yönünden tek geçerim ; Ketrondaki ritim saundu hiçbir cihazda yok...

Teşekkürler bu güzel paylaşım için...

İyi bayramlar ; selâmlar...

yamaha tyros 4 ü dinlemeni tavsiye ederim hem batı hem turkish saund

xd9 ve sx3000 seslerı ve rıtımelrını kullnılacaksa bu aletı alacagıma gıder 2.el 1500 tl ye xd 9 alırım daha ıyı yenı alett dedınmı uuvvvvv dedırtmesı lazım yaa yazık verılen paraya tunel eskısı gıbı durmuyor aletlerın ustunde