Audya türk ritm demoları

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K
Cevap: Audya türk ritm demoları

burada kimsenin anlayamadığı bir nokta var bu alet mesela aynen yamaha or700 v1 i kopyalamış aynı sounda bürünmüş demek oluyorki pa3x i bile kopyalayabilir kullanmayı bilene

burada kimsenin anlayamadığı bir nokta var bu alet mesela aynen yamaha or700 v1 i kopyalamış aynı sounda bürünmüş demek oluyorki pa3x i bile kopyalayabilir kullanmayı bilene
Pa3x den çalarken mp3 kayıt alıyor. Onu loop olarak okuyor....Bu sefer o orgun sounduna bürünüyor....

bu alet kaç lira acaba bilen varmı ?

Pa3x den çalarken mp3 kayıt alıyor. Onu loop olarak okuyor....Bu sefer o orgun sounduna bürünüyor....

çok iyi özellik ritim yazma derdin olmaz istediğin orgun ritmini kullanabilirsin hatta mp3 şarkıların bile md altyapılarıda

hocam yinede ketron tadi oluyor pa3 den cevirsende 196 poli oldugundan daha net duyuluyor acc lar aslnda studioya girip bateri looplar yapilsa tadindan yenmez ama benim cevremde baterist yok islenmesi basit bir ork ama mustafa hocam ben yaslanmisim isten gelince yorgunluk cöküyor ugrasamiyorum insallah gencler alirda bu audyayi biz abilerinede kiyak gecerler:)