Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu ne bicim aletmis kardesim devamli alet yanacak ram yanacak valla bu korkuyla yasanirmi ya benim bildiyim biryerden biryere yukleme yaptigin zaman boyuta bakarsin senin 64 mb lik yerin varsa 64 mb den kucuk boyuttakini yuklersin buyuksede sana derki boyut buyuk olmayo yada bazilarini kendisi siler 64 mb ye kadar alir yani ilginc birsey alet yanacak ram yanacak diye zannedersem cogu arkadas set de yuklemiyodur
valla ben yamahada boyle ram sorunu ne gordum ne de duydum.
teşekür ederim kadir abi hakketen haklısın yamahnın rem derdi yok pa 3x e olur dımı bu barış set 512 rem var sıkıntı olmaz heralde abi misal bi set yukledım aletı kapatıp açmadan bı set daha yukledın eskini silip yenı yukledıgınımı alıyo yoksa yukledıklerın hepsı duruyomu alette birhafata falan oldu aletı aldıgım ıkı uc sefer kurcaladım bi yanlışlık yapıp rem falan yakmayalım
valla umit hic bilgim yok korg hakkinda onu sen bir bilene sorda oyle dene bari rami yanar felan Allah gostermesin..
ben bu seti cok isteyen var bazi arkadaslar indirememis diye zippshareye yukledim sadece set hakkinda ve korg serisi hakkinda hicbir bilgim yoktur...