• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Barış ATAY-2012 set...

Cevap: Barış ATAY-2012 set...

eline emeğine sağlık

gönlüne sağlık

bu barış atay nedir yani seti hikaye nasl beğnyo millet anlamadm kesin proğramda dayak durmları olr bıde seti indiremeyen arkadaşlara rest çekyo ayıptr ya.sanki sette ahım şahım bişey varda.

bende bu seti kullanıyorum hiç dayakta yemedim aksine insanlar çılgın gibi eğlendi düğünde..
şu senin dayak yenmeyecek setinden paylaşsanda bizde bir incelesek baksak kardeş nasıl birşeymiş..?

Canım kardeşim sende bir set yap koyda dinleyelim deneyelim .. Adamı hasta etmeyin ben günlerimi verdim aylarımı verdim bu hale getirmek için ki hala hazır değil bana göre 64 mb ramla bukadar oluyor ayrıca karşılık beklemeden gözümü kırpmadan paylaştım sen ne diyorsun be ? BU CEVAP KNGS_YASAR EFENDIYE ITAFEN YAZILMIŞTIR

Moderatör tarafında düzenlendi:

teshekkur ederim

adam haklı beyler !!

barış atay kardeşime teşekkür ediyorum çok fenaa bir set kngs_yasar kardeşş burda insanlara şekil yapmaa işinee bakk tamammı adam uğraşmış emek vermiş paylaşmış barii emege saygi duy herkese iyi gecelerrr

teşekkürler