- Enst.
- yamaha pss55,roland ve korg pa 800
Cevap: Barıs set acıklama ve bıten son halı
-- Sanırım şu an en son paylaştığı barış 2012 eylül set i olduğu için...sanırım 2012 eylül seti en son seti olmuş oluyor....onu bende görmemişim ve kaçırmışım.... elinde olan varsa ve barış 2012 eylül seti paylaşırsa makbule geçer........
setin son halini indirmek istedim gecen ki indirdiğimi kullanıyorum ritimler sesler hersey çok güzel olmuş son halinide isterdim indirmek fakat indiremiyorum tabiki barış kardeşimde kendince haklı galiba kaldırmış kardeşim sen kimseye bakma onnumara bi set hazırlamışsın ağzı olan konuşur insan dediğin hoşgörülü saygılı olmalıdır begenmedıysen kullanmazsın niye polemik yaratıyosun insanın iştahını emeğini burnundan getırıyosun korg kardeş site yönetimi eminim bu konu ile ilgili gerekli olanı yapmıştır ne güzel insanlar bişeyler paylaşıyo saygılı olalım arkadaşlar iki günlük dünyada kalp kırmayalım adam emek vermiş bide paylaşmış ki çokta güsel biset yapmış bende pa 3 x pro var inanın set almıycam barış seti kullanacam benım hoşuma gıttı son halinide indirelim dedık ama nasıp olmadı neyse herkese iyi günler
-- BU KONUU 2011 de açılmış...dolayısı ile Barıs hocanım bu konuda ki son set dediği daha önceki 2011 de paylaştığı set in son şekliydi...Valla öyle yada böyle emek verilip birseyler paylasiliyor,buna saygi duymak gerek yok begenmedin, olabilir ama yazmaya yada yorum yapmaya gerek yok onu begenende cikar,ne milletiz be arkadaslar)) parali setleri begenmeyiz küfür ederiz bu kadar paraya bumu satilir diye bedava olur yine ederiz...Az saygi diyorum..Ümit arkadas istemis oldugun setin linki buyur...
BARIS SON.SET - Download - 4shared
-- Sanırım şu an en son paylaştığı barış 2012 eylül set i olduğu için...sanırım 2012 eylül seti en son seti olmuş oluyor....onu bende görmemişim ve kaçırmışım.... elinde olan varsa ve barış 2012 eylül seti paylaşırsa makbule geçer........
Moderatör tarafında düzenlendi: