efexsofehmusic67
Özel Üye
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Ben öyle yapay ritimleri sevmiyorum i3 te ritim yazılıyor bu arada i4 ve i5 e yazılmıyor i4 ve i5 i3e bağlı cihazlardır ben bu ritimden istiyorum amai3 te bulunmaz ama benzeri 2/4 ritimleri forumlardan araştır teker teker yükleyerek benzer varyasyonda bi ritim bulabilirsin elbet. yada ritim cihazda baştan yazılması gerekiyo bildiğim kadaryla i3 te ritim yazılamıyor i30 üzerinde yazılıp düzenleniyor. Çok eskide kaldı artık bu cihazlar. Bu cihaza yakın Roland G600 de düşüneblirdin.
Ben cihaz almak için dememiştim sadece ritim için demiştimi3 te bulunmaz ama benzeri 2/4 ritimleri forumlardan araştır teker teker yükleyerek benzer varyasyonda bi ritim bulabilirsin elbet. yada ritim cihazda baştan yazılması gerekiyo bildiğim kadaryla i3 te ritim yazılamıyor i30 üzerinde yazılıp düzenleniyor. Çok eskide kaldı artık bu cihazlar. Bu cihaza yakın Roland G600 de düşüneblirdin.
evet yanlış anlamışım sizi özür dilerim haklısınız teşekkürlerBen öneride bulundum sadece yanlış anladın sanırım. Bu cihazlar artık tedavülden kalkmış cihazlar diye belirtmek istedim. Korg i3 yerine Roland G600 de düşünebilirdin forum sayfalarında daha çok nevalesi bulunuyor. O açıdan öneride bulundum. Olabilir i3 te yazılıyordur ritim hayatımda 4 defa i3 gördüm en az 15-16 sene olmuştur. Benim açımdan yapılabileceklerin en mantıklısı forumlarda topladığın i3 için yazılmış 2/4 ritimleri cihazında denemek. Hoşuna gidenleri kullanabilirsin. Org üzerinde ritim yazma becerin varsa kendine özgü varyasyonlarda oluşturabilirsin. Konu ile ilgili YouTube üzerinden Ritim yazma vidaolarını inceleyebilirsin. Kolay gelsin