Ben de artık pa800'lüyüm !!

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K

İyiki Doğdunuz :)

mfsert

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
****BABA PA800****
Evet arkadaşlar, ilk olarak bir yıllık Yamaha A1000 deneyimimden sonra geçtiğim PA80'imi yine bir yıl sonra sattım ve kız gibi tertemiz bir PA800 aldım ancak USB şart gibi geldi, inşallah onu da alacam...
PA80'den sonra çağ atladım resmen ya.. :)
Demolar mı ?? Pek yakında... ;)

Cevap: Ben de artık pa800'lüyüm !!

Güle güle kullan dostum. hayırlı kazançlar. Kaça aldın?

hayırlı olsun esas bomba bende yılbasına kadar pa3x alıyorum ben tamamen asır atladım o zaman :)

hayırlısı olsun darısı basımıza ınsallah..gule gule kullanın bol kazanclar...

Kaç mb ve kaça almıştınız.Hayırlı uğurlu olsun

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ancak Kendim bir kamu kurumunda memurum ve klavye olayını hobi olarak yapıyorum.. Birçok arkadaşım bu işten para kazanmam gerektiğini hatta fazlasıyla kazanabileceğimi söylüyorlar ancak benim amacım bu işten para kazanmak olmadı şimdiye kadar, bundan sonra da olmaz herhalde..
Neden diyecek olursanız sırf bu işle ekmeğini kazanan arkadaşlarımız var.. Onlar iş yapsınlar, benim dümenim zaten tıkırında ve bir de o kadar saçma sapan insanların müzisyenim diye geçindiği piyasaya girerek bu işten ekmeğini çıkaran gerçek üstadlara saygısızlık da etmek istemiyorum açıkçası.. Gerçek müzisyenlerin benim gözümde her zaman ayrı bir yeri vardır, onları asla normal birer insan olarak görmüyorum çok farklılar kesinlikle...
Kaça aldığıma gelince; PA80'imi 2000 liraya sattım, bunu da 3650 liraya aldım alet 64 MB...Allah olmayanlara nasip etsin, gerçekten güzel alet.. Ancak piyasadaki setler GÖKTUĞ-ALBAYRAK SET haricinde pek hoşuma gitmedi, zamanı geldiğinde bir ECO USB taktırıvercez artık.. Çok sağlam duyumlar aldım ECO bomba gibi bir USB hazırlıyormuş PA800 için.. Bütün sesler ziller perküsyonlar ıvır zıvırları son sistem cihazlarla tekrar sample çektiriyormuş, hatta Gündem yaylıyla anlaşıp özellikle çekim yapmışlar, o kadar ciddi yani...
Bu arada şöyle şıkır şıkır ritimleri olan bir set önerirseniz hiç fena olmaz ECO SET çıkana kadar onu kullanırız bari..

güle güle kullan dostum benim 2 aylık 800 üm bu gün arızalandı çok sinirim bozuk dilerim sen arızasız kullanırsın.

güle güle kullan dostum benim 2 aylık 800 üm bu gün arızalandı çok sinirim bozuk dilerim sen arızasız kullanırsın.

Eyvahh büyük geçmiş olsun kardeşim.. Nesi var aletin ??? :(

.
Yeni klavyen hayırlı olsun dostum. Problemsiz bir şekilde kullanman dileğiyle...

pa800 ünüz için mp3 borda ihtiyacı olan varsa elimde 1 adet var verebilirim.

sağladığı özellikler;

*mp3 formatına üç ayrı kalitede çaldıklarınızı ve mikrofan takılı iken kayıt yapma imkanı
*mp3 formatındaki tüm müzikleri en net şekilde okur
*mp3 formatındaki şarkıları md leri transpoze ederek sesinize uygun hale getirme
*mp3 formatındaki şarkıların +/- 30 birim hızlandırıp yavaşlatma.
*mp3 formatındaki şarkları aynı anda çift sequenzer sayesinde biri bitmesini beklemeden diğerine geçebilme.

Moderatör tarafında düzenlendi: