Cevap: Ben de artık pa800'lüyüm !!
arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ancak Kendim bir kamu kurumunda memurum ve klavye olayını hobi olarak yapıyorum.. Birçok arkadaşım bu işten para kazanmam gerektiğini hatta fazlasıyla kazanabileceğimi söylüyorlar ancak benim amacım bu işten para kazanmak olmadı şimdiye kadar, bundan sonra da olmaz herhalde..
Neden diyecek olursanız sırf bu işle ekmeğini kazanan arkadaşlarımız var.. Onlar iş yapsınlar, benim dümenim zaten tıkırında ve bir de o kadar saçma sapan insanların müzisyenim diye geçindiği piyasaya girerek bu işten ekmeğini çıkaran gerçek üstadlara saygısızlık da etmek istemiyorum açıkçası.. Gerçek müzisyenlerin benim gözümde her zaman ayrı bir yeri vardır, onları asla normal birer insan olarak görmüyorum çok farklılar kesinlikle...
Kaça aldığıma gelince; PA80'imi 2000 liraya sattım, bunu da 3650 liraya aldım alet 64 MB...Allah olmayanlara nasip etsin, gerçekten güzel alet.. Ancak piyasadaki setler GÖKTUĞ-ALBAYRAK SET haricinde pek hoşuma gitmedi, zamanı geldiğinde bir ECO USB taktırıvercez artık.. Çok sağlam duyumlar aldım ECO bomba gibi bir USB hazırlıyormuş PA800 için.. Bütün sesler ziller perküsyonlar ıvır zıvırları son sistem cihazlarla tekrar sample çektiriyormuş, hatta Gündem yaylıyla anlaşıp özellikle çekim yapmışlar, o kadar ciddi yani...
Bu arada şöyle şıkır şıkır ritimleri olan bir set önerirseniz hiç fena olmaz ECO SET çıkana kadar onu kullanırız bari..